НовиниНовини21 березня 2018

1+1 медіа запускає єдину кастинг-платформу O-kolo для пошуку нових талантів

Одним з проектів, для якого медіагрупа буде шукати акторів за допомогою O-kolo, буде другий сезон популярного серіалу «Школа». O-kolo працює у форматі онлайн-бази з особистим кабінетом. Для реєстрації користувач повинен заповнити спецільну анкету і завантажити власне фото. Зокрема, існує можливість додати аудіо- та відеофайли.

Слідкувати за коректністю інформації і модерувати наповнення анкет будуть фахівці медіагрупи. Також O-kolo надає можливість акторам  періодично оновлювати інформацію про себе і таким чином бути завжди у полі зору 1+1 медіа.

«Ми працювали над O-kolo не один рік, і сьогодні хочемо представити новий ресурс, який забезпечить пряму комунікацію між потенційними учасниками проектів 1+1 медіа і нашими кастинг-менеджерами. Запрошую усіх, хто причетний до відеоконтенту та хоче брати участь у його створенні, реєструватись та бути з нами на зв’язку»,- говорить Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер 1+1 Продакшн.

Перші декілька місяців O-kolo буде працювати у тестовому режимі: фахівці 1+1 медіа будуть враховувати побажання користувачів і покращувати роботу нового сайту. В планах групи адаптувати платформу для локацій, костюмів, реквізиту і таким чином об’єднати ключові напрямки виробництва контенту для кіно, телебачення та інтернету у єдиному зручному онлайн-сервісі.

Кастинг-платформа O-kolo вже відкрита для реєстрації та доступна за посиланням.

 

Читайте також