НовиниНовини11 грудня 2018

1+1 media запустила платну підписку для перегляду фільмів та серіалів

Група 1+1 media відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою. Першими нововведення торкнулося користувачів мобільного додатку 1+1 International – міжнародної версії телеканалу «1+1», яка орієнтована на українську діаспору та українців за кордоном.

Контент 1+1 International розрахований на всі вікові групи. Тому у додатку доступні як розважальні шоу та мультфільми, так і випуски новин, ток-шоу, а також документальні стрічки. Відео у додатку транслюється без реклами, 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Вартість місяця підписки складає $1, 99, за три місяці – $2, 99, а за рік – $9,99. 

«Монетизація 1+1 International – це наш перший досвід у роботі з моделлю платної підписки. Наразі ми посилено працюємо над тим, щоб збільшити частку лояльних глядачів, які готові платити за перегляд контенту. Наступним продуктом, доступ до якого медіагрупа продаватиме за платною підпискою, стане VOD-сервіс та однойменний додаток 1+1 video», – коментує директор діджитал-напрямку 1+1 media Анна Ткаченко.

За останні півроку  1+1 International було завантажено 50 тисяч разів. Сьогодні додаток активно використовують близько 20 тисяч людей. Найактивніше ‒ українці у таких країнах, як Польща, Чехія, Португалія, США, Канада та Німеччина. 

«У рамках стратегії розвитку нішевих каналів групи 1+1 media, для нас дуже важливо максимально орієнтуватися на власну цільову аудиторію. За кордоном культура споживання платного контенту вже давно сформована, тому для населення, що там проживає, в тому числі й наших співвітчизників, відмовитись від реклами та отримати доступ до якісного контенту за доступну ціну – це потрібна та цінна пропозиція. І ми залюбки надали її своєму глядачеві», ‒ наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 media.

Додаток розрахований для користувачів смартфонів та планшетів з операційними системами IOS та Android з технологією виводу відео на великий екран – AirPlay та Chromecast, а також Apple TV. 

Завантажити 1+1 International можна в онлайн-магазинах App Store та Google Play.

Читайте також