НовиниНовини5 лютого 2020

1+1 video презентує прем’єру документального фільму про Андре Тана

Починаючи від сьогодні, 5 лютого, платформа 1+1 video відкриває показ документальної стрічки «ANDRE TAN». Ексклюзивний доступ до перегляду премєри можливий для усіх користувачів платформи, хто скористається функцією «Дивись першим».

Над створенням і зйомками фільму працювала команда 1+1 Digital Studios. Творці фільму розповідають проникливу історію відомого українського модельєра, якою хочуть надихати та мотивувати глядачів. У стрічці Андре Тан чесно і відверто розповідає про своє життя і труднощі, які спіткали його на шляху до втілення дитячої мрії. Автори ідеї фільму переконані, що локальні історії успіху – саме те, чого сьогодні не вистачає українському кіно. 

Окрім історії Андре Тана, глядачів ознайомлять з історією розвитку модної індустрії в Україні і презентують тенденції одягу, який був популярний в Україні з кінця 70-х років і до нашого часу. 

Нагадаємо, серед тих, хто придбає функцію «Дивись першим» на сервісі 1+1 video, відбудеться розіграш 30 дизайнерських суконь, які модельєр власноруч підбере для переможниць.

Переглянути трейлер фільму можна за посиланням.

 

Читайте також