НовиниНовини7 вересня 2020

1+1 video виповнилося 3 роки

Сьогодні, 7 вересня, 1+1 video — платформі 1+1 media – виповнюється 3 роки. Щонайменше 1,5 млн українців використовують 1+1 video для перегляду своїх улюблених шоу, програм та серіалів, а сумарна кількість переглядів відео за період існування платформи сягає понад 100 мільйонів. На сьогодні у бібліотеці платформи понад тисячу проєктів, більше 200 тис. завантажених відеофайлів та 20 тис. годин відеоконтенту в HD-якості, створеного  в 1+1 media. За три роки розвитку платформи, 1+1 video поповнила відеотеку новими фільмами та шоу й відкрила можливість переглядати усі канали, що входять до складу  1+1 mediа  — «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «Бігуді», «УНІАН», а також  Paramount Comedy і «Квартал TV».

1+1 video — єдина брендована платформа серед усіх українських медіагруп, що першою створила можливість для користувачів легально переглядати в мережі контент 1+1 media за умовами підписки. Кожен користувач може обрати один з трьох термінів підписки – 1, 3 або 12 місяців, що дає можливість дивитися відео без реклами, а також переглядати прямі  ефіри каналів групи в онлайн. Для шанувальників продукту, який створюється в 1+1 media, також було розроблено ексклюзивну функцію «Дивись першим», що дозволяє переглядати прем’єри раніше і переглядати всі серії одразу.   

«Сьогодні аудиторія хоче отримувати доступ до контенту, у тому числі до телевізійного, коли і де це їй зручно, і до того ж прагне зворотного зв’язку. Це стало можливим, зрозумілим і відносно простим у реалізації завдяки інтернету, який увійшов у всі сфери нашого життя. Тому телебачення активно заповнює онлайн, а смартфон перетворюється на ще один екран, що дозволяє постійно взаємодіяти з улюбленими шоу, фільмами і серіалами без прив’язки до часу і місця, будувати діалог з аудиторією, максимально залучати її. Ми надзвичайно раді бути частиною цього процесу і пишаємося, що ідея забезпечити нашого глядача зручним доступом до відео телеканалів і проєктів 1+1 media у зручному форматі на 1+1 video була стратегічно правильною та надзвичайно своєчасною. Ми продовжуємо вдосконалювати 1+1 video, стежачи за інноваційними тенденціями та запитами глядачів продукції 1+1 media. Три роки – лише початок!», — розповідає Анна Ткаченко, директорка 1+1 Digital  та Інновації. 

На честь дня народження 1+1 video готує для  підписників чимало кіноновинок. У вересні бібліотека платформи поповниться більше ніж  30 фільмами — українськими та світовими кінохітами.

Нагадаємо, 1+1 video створила команда 1+1 Digital в 2017 році, при перезапуску VOD-платформи OVVA.tv. Відтоді контент усіх каналів 1+1 media був об’єднаний під брендом 1+1 video. За цей час команда 1+1 Digital, яка працює над розвитком і удосконаленням платформи,  розробила мобільний додаток для  IOS та Android, який містить додаткову опцію другого екрану. Наразі у додатку доступна можливість впливати на перебіг ключових шоу групи і  («Голос», «Танці з зірками», «Сніданок з 1+1») через голосування за учасників та ставити питання зіркам проектів просто під час прямого ефіру, що є інноваційним для українського телебачення. Команда постійно працює над розширенням функціоналу додатку, і на початку наступного року планує познайомити українського користувача з можливістю взаємодіяти з улюбленим контентом в режимі реального часу.

Читайте також