НовиниНовини24 лютого 2021

150 років з дня народження Лесі Українки: спецефір «Сніданку з 1+1» та спецпроєкт ТСН.ua

25 лютого глядачі зможуть подивитися улюблене ранкове шоу «Сніданок з 1+1», випуск якого буде присвячений 150-річчю з дня народження видатної української поетеси та письменниці Лесі Українки. Для всіх глядачів телеканалу 1+1 команда «Сніданку» готує особливий ефір, у якому розкажуть, якою була відома українська письменниця у реальному житті, як жила, про що мріяла. Про все, чого немає у шкільних підручниках, розкажуть у «Сніданку» вже цього четверга.

Відео: https://youtu.be/z_RME49xar8

У студію завітає відомий екскурсовод Сергій Савченко, який у прямому ефірі розкаже маловідомі факти та історії з життя Лесі Українки. Разом з ведучими ранкового шоу пофантазує, як могла б виглядати відома українка у сучасному житті, про що могли б бути її твори та мрії. Глядачі також дізнаються, що полюбляла їсти письменниця, а Руслан Сєнічкін приготує одну зі страв просто під час ефіру.

На глядачів чекає безліч музичних сюрпризів. Зіркові гості та ведучі програми в прямому ефірі «Сніданку з 1+1»  прочитають вірші Лесі Українки. Вперше твори письменниці зазвучать по-новому, адже усі номери в студії будуть виконані під чарівний акомпанемент фортепіано Євгена Хмари.

З нагоди дня народження письменниці студію «Сніданку»  прикрасять тематичними весняними декораціями та квітами, а ведуча Неля Шовкопляс здивує ексклюзивним вбранням у стилі «Мавки». А на завершення ефіру ведуча «Сніданку» Неля Шовкопляс наживо виконає композицію поетеси «Стояла я і слухала весну». 

Також з нагоди ювілею письменниці ТСН.ua зняли спецпроєкт «Зірки читають вірші», який буде опублікований на сайті 24 та 25 лютого. У рамках проєкту українські артисти, зірки кіно та телебачення прочитають відомі твори української письменниці. Зокрема, твори Лесі Українки прочитають Наталя Мосейчук, Юрій Горбунов, MONATIK, Ольга Сумська та інші улюблені зірки.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=62EsqBN621k

Не пропустіть особливий ефір до 150-річчя з дня народження Лесі Українки в «Сніданку з 1+1» 25 лютого о 6:30 та спецпроєкт «Зірки читають вірші» на ТСН.ua 24 та 25 лютого.

Читайте також