НовиниНовини15 червня 2022

21 червня в Амстердамі відбудеться благодійний телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether

«Логотипом нашого бренду завжди було анатомічне серце. Воно і стало основою нашого благодійного проєкту FROLOV HEART. Ми запропонували майстрам з ручної вишивки показати своє бачення жовто-блакитного серця. Це символ нашої хоробрості, а також хоробрості наших воїнів, завдяки яким сьогодні ми маємо можливість продовжувати жити. Одна з наших майстринь запропонувала свою ідею та у комбінованих техніках бісером і нитками вишила закарбовану у серці жовто-блакитну Україну. Саме цей ескіз відгукнувся всім учасникам нашого проєкту найбільше. Тому що Україна зараз не лише у наших з вами серцях, а й у грудях кожного у світі, хто підтримує, допомагає та приймає сторону світла у цій війні», засновник та креативний директор FROLOV Іван Фролов.

Головним медіапартнером телемарафону Embrace Ukraine #StrivingTogether є найпопулярніше ранкове шоу країни «Сніданок з 1+1», що нині транслюється на телеканалах ТЕТ та 2+2 щоденно, а також в YouTube. В ефірі «Сніданку» з 16 червня відбуватиметься спеціальна благодійна акція, в межах якої глядачі можуть зробити донати через платформу UNITED24 та отримати унікальні тематичні подарунки від зірок.

Організатори телемарафону Embrace Ukraine #StrivingTogether один з найбільших медіахолдингів України 1+1 media, найбільший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Festival. Партнери проєкту Vodafone Ukraine, Mastercard Ukraine, «Ощадбанк» та ФК «Динамо Київ», головний медіапартнер ранкове шоу «Сніданок з 1+1». Захід реалізується за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 

Нагадаємо, раніше команди 1+1 media та Atlas Festival спільно з партнерами реалізували вже два благодійні телемарафони Save Ukraine #StopWar, в межах яких було зібрано понад 50 000 000 грн благодійної допомоги.

 

Читайте також