Новини1+1 Україна22 грудня 2022

24 грудня телеканал 1+1 Україна стане доступний для всіх українців

Починаючи з 24 грудня, телеканал 1+1 Україна стане доступним для всіх українців. Телеканал матиме максимально широке покриття по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території. Долучитися до перегляду 1+1 Україна можна на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT, в кабельних мережах та в цифровому ефірі Т2. 

Контентне наповнення оновленого телеканалу складатиметься з улюблених програм та проєктів, які стали точкою опори для українців. Зокрема, в етері транслюватиметься ранкове шоу, що є абсолютним лідером у своєму сегменті та яке на час повномасштабного вторгнення не припиняло виробництво - “Сніданок з 1+1». Також на глядачів чекає: найуспішніша аналітична програма українського телебачення, повернення якої українці чекали з особливим трепетом, - ТСН. Тиждень з Аллою Мазур; Серія відвертих інтервʼю з впливовими людьми країни у “VIP з Наталією Мосейчук”, Флагманський проєкт про життя відомих людей та героїв сучасності “ЖВЛ”; Кінохіти від провідних голлівудських студій, фільми та серіали як українського, так і міжнародного, зокрема, турецького виробництва, що завоювали прихильність мільйонів глядачів. Крім цього, у програмній сітці телеканалу будуть розважальні оригінальні програми, токшоу, актуальний гострий гумор від Студії “Квартал 95” та унікальні спецпроєкти, про які стане відомо згодом.

Першими в етері “1+1 Україна” відбудуться важливі святкові прем’єри - музичний різдвяний вечір “Ти не один” покажуть 25 грудня о 21:00, а випуск різдвяного “Вечірнього кварталу” - 24 грудня о 20:00.

Ведучі телеканалу 1+1 Україна - улюбленці мільйонів, лідери думок, які обʼєднані потужною патріотичною позицією та збирають велику телевізійну аудиторію - Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Віра Кекелія, Валентина Хамайко, Олександр Попов та велика команда “плюсівців”, яка робить все можливе, аби глядач мав доступ до актуального та важливого контенту, а слоган “Ти не один” кожен українець асоціював з собою.

“Телеканал 1+1  - завжди був поруч і підтримував українців у найважливіші історичні моменти нашої країни, ми проживали все разом з Вами. Тому ми впевнені, що проєкти, які транслюватимуться в етері 1+1 Україна, як і раніше, знайдуть великий відгук глядачів. Адже зараз, в період повномасштабного вторгнення, особливо важливо забезпечувати глядачів не лише потужним інформаційним мовленням, а й надавати доступ до актуального художнього й розважального контенту, який допомагатиме знаходити натхнення та сили для боротьби”, - прокоментував Максим Кривицький, керівник Телевізійного бізнесу 1+1 media та генеральний продюсер 1+1.

 

В 1+1 media наголошують, що для того, аби 1+1 Україна зʼявився у переліку каналів телевізора/приймача мережі цифрового ефіру Т2, необхідно запустити сканування телеканалів на телевізорі чи телевізійному приймачі. Детальна інструкція щодо налаштування прийому телеканалу в Т2 знаходиться за посиланням.

Читайте також