НовиниНовини1 жовтня 2020

400 тис. підписників на YouTube-каналі FootballHub

Команда 1+1 Digital продовжує здобувати нові успіхи: цього разу результатом синергії досвіду та контенту став 400-тисячний підписник на YouTube-каналі FootballHub. Загалом ріст підписок на канал із січня по вересень 2020 склав 66%, що є найстрімкішим показником його розвитку із заснування у 2017-му.  

За останній рік FootballHub все частіше потрапляв до трендів YouTube, результатом чого ставали не тільки рекордні показники переглядів, але і тисячі нових підписників. Так, зустріч команд «Динамо» та «А3 Алкмаар», яка відбулася 15 вересня, подивилося на каналі проєкту 170 тис. осіб. Сама трансляція потрапила на третє місце у трендах YouTube. А на каналі після цього стало на 27 тис. підписників більше. Раніше, влітку 2020 р., онлайн-матч «Динамо»-«Шахтар» зібрав перед мобільними, смартфонами, планшетами та іншими пристроями, де можливо встановити YouTube, більше 700 тис глядачів, а сама трансляція стала №1 у трендах відеоплатформи.  

«Ця цифра — 400 тисяч — і тішить, і водночас є для нас сигналом про те, що попереду ще більше роботи. Ми цінуємо кожного нашого підписника і не маємо права його розчарувати. А отже готуємо ще більше цікавого та унікального контенту, який можна побачити виключно на YouTube FootballHub», — обіцяє Данило Щестюк, керівник напряму виробництва веб-контенту 1+1 Digital.  

Нагадаємо, родзинкою та унікальною пропозицією YouTube-каналу FootballHub є доступ глядачів до максимальної кількості тематичної інформації. Окрім безпосереднього спостерігання за перебігом гри, вони отримують екстра інформацію та прямі включення зі стадіону від журналістів FootballHub протягом всього матчу. По завершенні гри у студії проєкту відбувається детальний «розбір» події з експертними коментарями фахівців FootballHub.

Читайте також