НовиниНовини30 грудня 2019

1+1 video оновила правила перегляду VOD-контенту платформи

26 грудня 1+1 video активує новий функціонал для VOD-контенту платформи, який забезпечить автоматичне блокування перегляду відео, якщо користувач використовує інструменти блокування відтворення реклами.

Сповіщення про недоступність перегляду з’являтиметься одразу після початку. Для продовження подальшого відтворення відео користувачеві буде запропоновано відключити блокування реклами або ж оформити підписку на платформу.

«Через поширення «блокувальників реклами», кількість тих, хто обходить легальний спосіб споживання контенту, значно зростає. Це унеможливлює монетизацію для подальших інвестицій правовласників у розвиток ринку платного телебачення та створення якісного українського контенту. Тому зміна правил користування 1+1 video є логічним кроком для розвитку нашої VOD-платформи. А для того, щоб завжди надавати глядачеві вибір, ми пропонуємо придбати підписку, або скористуватися опцією особисто не сплачувати за доступ до платформи, обравши перегляд реклами від рекламодавців», ‒ коментує Олександр Козаченко, керівник платформи 1+1 video, керівник розважального напрямку контентних продуктів.

Нагадаємо, що перший місяць підписки на 1+1 video є у «Вільному доступі» за 0 грн. Для цього користувач має зареєструватися на платформі. Далі вартість становить 29.99 грн./місяць. Підписка  включає доступ з різних пристроїв до онлайн-перегляду каналів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН ТБ та бібліотеки відео без реклами.

Читайте також