НовиниНовини23 червня 2022

Embrace Ukraine — #StrivingTogether: підсумки телемарафону на підтримку євроінтеграції України

Крім цього, на глядачів чекали різноманітні відеосюжети про Україну, які допомогла створити команда WAW — War Against War. Ці відео відкривають надпотужні краєвиди України, розповідають про відкриття, які зробили українці, та відповідають на питання, чому Україна повинна стати частиною ЄС.

Відео: 

https://youtu.be/S-t-pAjStRc  

https://youtu.be/P3KaxudFssY 

https://youtu.be/xIAFiVoZTLM 

https://youtu.be/liMlvaVE4Hw 

Упродовж ефіру та в межах акції «Підтримай Україну» від ранкового шоу «Сніданок з 1+1» (ТЕТ та 2+2) збиралися кошти на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. Загалом через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24 цього разу вдалося зібрати близько 2 300 000 грн. Сумарно за всі три телемарафони, що реалізовувала команда, залучено понад 53 000 000 грн благодійної допомоги. 

Графічним символом проєкту, навколо якого будувалася вся візуальна комунікація, є анатомічне серце з мапою України, створене командою бренду FROLOV. Синьо-жовте серце є справжнім вічним двигуном і бʼється в такт з усім цивілізованим світом, даючи надію на світле майбутнє України в європейській сімʼї. 

Також під час виступів музикантів у партнерстві з Artists Support Ukraine Foundation на екрані зʼявлялися арти українських художників, серед яких: Мадіна Октябринська, Катерина Жовта, Альбіна Колесніченко, Соломія Ковальчук, Анастасія Осмоловська, Дарина Клочко, Роман Романішив & Андрій Лесів, Олександр Шатохін, Ліза Яблонська-Міхайлусь, Лілія Небера, Олена Шостко,  Стефанія Назаренко.

Організатори телемарафону Embrace Ukraine — #StrivingTogether — один з найбільших медіахолдингів України 1+1 media, найбільший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Festival та Суспільне Мовлення. Партнери проєкту — Vodafone, Mastercard Ukraine, Ощадбанк та ФК «Динамо Київ», головний медіапартнер — ранкове шоу «Сніданок з 1+1». Захід реалізовувався за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 

І вже завтра, 24 червня, команда «Єдиних новин» проведе спеціальний марафон «Україна повертається додому». У день історичного для України саміту лідерів Євросоюзу, на якому буде оголошене рішення щодо надання державі статусу кандидата у члени ЄС, журналісти та ведучі провідних телеканалів об’єднаються задля висвітлення цієї події. Зокрема, в межах марафону на глядачів очікує телеміст від ТСН. Ведуча Алла Мазур вийде на зв'язок зі студії у Києві, а Наталія Мосейчук проведе прямий ефір із виїзної студії у Брюсселі, де і відбудеться саміт країн Євросоюзу. Блок ТСН можна буде побачити в ефірі з 15:00 до 21:00.

Фотографи: Аліна Ягельська, Алiна Красієва, Катерина Литовченко, Лючія-Ізабелла, Стратон Ольга, Мовчан Тетяна Шуліка

 

Читайте також