НовиниНовини6 серпня 2018

Канал ПЛЮСПЛЮС розпочав цифрове ефірне мовлення в Одесі та Одеській області

6 серпня дитячий канал ПЛЮСПЛЮС, що входить до медіахолдингу 1+1 медіа, розпочав цифрове ефірне мовлення в Одесі та Одеській області. Відтепер маленькі глядачі зможуть дивитися улюблені мультфільми у стандарті Т2.

Якщо у списку каналів вашого приймача Т2 не виявлено каналу ПЛЮСПЛЮС – необхідно пересканувати пристрій. Процедура займає декілька хвилин. Для цього потрібно у налаштуваннях тюнера, попередньо увімкнувши «Меню», обрати пункт «Пошук каналів», далі «Автоматичний пошук». Після сканування приймач оновить список доступних каналів.

«Отримання цифрової ліцензії на ефірне мовлення в Одесі та Одеській області – важливий етап у розвитку мережі мовлення каналу ПЛЮСПЛЮС. Ми дійсно раді розширенню покриття, адже ще більше юних глядачів зможуть отримувати якісний дитячий контент», − розповідає Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 медіа.

Як і раніше, також канал присутній у кабельних та супутникових мережах.

Нагадаємо, продукти власного виробництва каналу ПЛЮСПЛЮС схвалені Міністерством освіти і науки України та рекомендовані до перегляду у школах. Мультфільми каналу мають не лише розважальне забарвлення, але й розвиваючий та навчальний характер.

Читайте також