НовиниНовини14 березня 2018

Зірки серіалу #Школа стали запрошеними лекторами Вищої школи Media & Production

Актори стали запрошеними гостями Дитячої медіашколи, навчання у якій стартує вже цієї суботи, 17 березня.

Поки триває всеукраїнський кастинг на роль у другому сезоні серіалу #Школа, Саша та Іра активно залучені у процес підготовки своїх лекцій, у рамках яких вони будуть розповідати про серіал та кастинг, ділитися історіями успіху й давати поради учасникам Дитячої медіашколи.

«З виходом серіалу в ефір наше життя кардинально змінилося, а кожен із акторів тепер може розповісти власну історію успіху. І головне у цьому те, що, знаючи секретики, кожному під силу так круто повернути своє життя. Пройшовши всі етапи від заявки на кастинг до останнього знімального дня ми на власному досвіді дізналися ці секретики, і тепер готові ділитися ними із учасниками Дитячої медіашколи», − коментує Іра Кудашова.

«Радий, що зможу поділитися власним досвідом участі в такому великому проекті, як #Школа. Повірте, за кадром залишилося так багато цікавого, і я залюбки розкажу ці історії зі зйомок. Чекаю всіх у Дитячій медіашколі», − зазначає Саша Петренко.

«Іра та Саша не лише перспективні актори, а й справжні професіонали, які завдяки наполегливій праці над собою – здобули як роль у серіалі, так і популярність серед української молоді. Ще до показу серіалу #Школа в ефірі, за їх інстаграмом слідкували десятки тисяч підписників, а професійний підхід дозволив потрапити в акторський склад найпопулярнішого українського серіалу. Переконаний, що досвід, яким вони поділяться, стане у нагоді усім учасникам Дитячої медіашколи», − додає Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production.

Детальніше про Дитячу медіашколу вже на сайті Вищої школи Media & Production.

Читайте також