НовиниНовини29 листопада 2021

Анастасія Бурлака, стажерка відділу ефірного промо та дизайну ТЕТ

Про плани на майбутнє та найяскравіші спогади в 1+1 media

Стажування дало мені неоціненний досвід, завдяки якому я навчилася працювати у команді, відкрила в собі нові грані, про існування яких раніше навіть не здогадувалася, а мої професійні навички удосконалилися у декілька разів. Найбільше запамяталися наші тімбілдінги, де ми усією командою збиралися у кіно на цікавий фільм та чудово проводили час разом.

Одним із найкрутіших завдань, над яким я працювала, було створення графічного пакету для нового серіалу на ТЕТ. Було надзвичайно приємно, що мені довірили такий великий проєкт, з яким я успішно впоралася. Він подарував мені не тільки неймовірно потужне доповнення до мого портфоліо, але й нові знання. Також мене гріє думка про те, що серіал вийде на екрани із титрами, анімацією логотипа та іншою графікою, яку я робила власноруч.

Планів та цілей на майбутнє дуже багато, і я зрозуміла, що справді моє, а що ні. Тепер точно знаю, як правильно підходити до виконання роботи, та вже готова рухатися вперед назустріч новим вершинам.  

Майбутнім стажерам хочеться порадити завжди зберігати впевненість у собі. Не бійтеся пропонувати нові ідеї, адже ви частина команди! Просіть ще більше завдань, показуйте свою зацікавленість. Дізнавайтеся про досвід людей навколо, їхній шлях до успіху. Вірте у свої сили та беріть максимум від реальності!

Читайте також