НовиниНовини27 вересня 2017

Бернадська Анна - PHP розробник (стажер)

Мене звати Аня, я студентка 6-го курсу, вчуся на програміста. На 5-му курсі я замислилась про те, що саме час знайти роботу за фахом, і гортаючи списки подібних вакансій, я засмутилася: всюди потрібен досвід роботи, якого у мене не було, і де його отримати я теж не знала.

Але згодом, в черговий раз гортаючи вакансії, я натрапила на оголошення про набір стажерів в 1+1 media саме за моєю спеціальністю. Уважно прочитавши всі умови, я подумала, що це чудовий шанс де я могла б отримати той самий досвід, і дійсно практичні навички, які знадобляться мені в майбутньому, і в той же вечір я відправила своє резюме.

Через 2 тижні, мені зателефонували і повідомили, що їх зацікавило моє резюме, і вони розглядають мою кандидатуру. Далі технічне завдання, співбесіди, одна, друга і в результаті мені повідомили, що я успішно пройшла всі етапи, і мене запрошують на стажування!!!

Перший місяць:

Перший місяць стажування збігся з навчанням в університеті, плюс на той час я підробляла в іншій фірмі, і фізично було дуже складно все поєднувати. Але для мене було важливо переступити через свою лінь, змусити себе вийти із зони комфорту заради свого майбутнього! У колективі мене прийняли дуже тепло. Моя робота полягає в підтримці і розробці нових компонентів офіційного сайту 1+1. Спочатку було складно і відчувався брак досвіду, знань і практики щоб робити завдання швидко і якісно, ​​але команда всіляко мені допомагала і підтримувала, і я швидко освоїлася.

Другий місяць:

З кожним днем я вивчала щось нове, набиралася практичного досвіду та навичок і робила завдання набагато швидше. Завдання в свою чергу ставали більш цікавішими і відповідальнішими. Приємно усвідомлювати, що я роблю свій хоч і не великий, але теж якийсь внесок в загальну справу, а ще приємніше бачити результати своєї роботи з кожним релізом сайту.

Третій місяць:

За всі 5 років навчання в університеті я не вивчила стільки, скільки я вивчила тут. Досвід набутий під час стажування безцінний, і безумовно стане в нагоді мені в майбутньому. Плюс я навчилася працювати в команді, що теж не менш важливо для такої професії. Мені подобається тут, і коли мені повідомили що мене залишають на другий етап, я повірила в свої сили ще більше, і приступила до роботи з ще більшою відповідальністю.

Четвертий місяць:

Зараз 4-й місяць мого стажування, і я не разу не пошкодувала, що я тут. Цікаві завдання, де я могла проявити не тільки практичні навички, а й фантазію, дружний колектив, і приємна робоча атмосфера. Мені б хотілося залишитися тут і після стажування, але як би там не склалося, це був хороший досвід і старт для моєї кар'єри.

Висловлюю щиру подяку моїй команді за допомогу, департаменту, де я стажуюся за дружню атмосферу і 1+1 media за таку можливість!

Читайте також