НовиниНовини2 квітня 2024

«Бібліотека для героїв»: працівники 1+1 media, які несуть службу у ЗСУ, отримали доступ до сотень видань

Нещодавно 1+1 media та національна книжкова платформа Yakaboo обʼєднали зусилля задля популяризації української мови, літератури та підтримки військових.

Так, книжкова платформа надала працівникам 1+1 media, які несуть службу у ЗСУ та знаходяться на передовій, спеціальні промокоди в межах проєкту «Бібліотека для героїв». Це спеціальна поличка в мобільному застосунку Yakaboo, де військові безоплатно можуть читати книги. 

«Бібліотека для героїв» була створена національною книжковою платформою Yakaboo спеціально для захисників, аби вони отримали зручний та легкий доступ до електронних книг, де б вони не перебували. 

«Сьогодні ми маємо бути всі об’єднані, як ніколи. Більше того, ми маємо продовжувати вибудовувати міцні синергії з нашими партнерами, і тоді разом ми можемо бути ще сильнішими навіть без зовнішньої допомоги. Наш проєкт “Бібліотека для героїв” — це також про вибудову внутрішніх резервів. І для нас велика честь продовжувати його розвивати разом з нашими партнерами, щоб давати опору один одному і бути ще стійкішими, коли це потрібно»,  — зазначає співзасновник Yakaboo Юрій Кривошея. 

У бібліотеці представлена література різних напрямків: нонфікшн, художня, біографічна, історична література, класична і сучасна проза, поезія, навчальна література тощо. Загалом близько 500 видань. 

Доступ до бібліотеки є безоплатним для військових і здійснюється за допомогою спеціальних промокодів, які книжкова платформа Yakaboo передає у військові частини, в тому числі через партнерів і громадські організації, які допомагають і безпосередньо взаємодіють з військовими та ветеранами.

Читайте також