НовиниНовини12 червня 2024

Благодійний Забіг Честі імені Рекрута

30 червня у Києві відбудеться благодійний забіг Честі імені Рекрута.

Рекрут - позивний Олексія Чубашева, військового журналіста, який знімав авторську програму "Рекрут.ua" про підготовку військових.

Забіг благодійний: 100% коштів за реєстрації буде спрямовано на потреби Міжнародного Легіону (ГУР МО України).

Протягом свого життя Олексій дуже багато уваги приділяв фізичній підготовці та сам активно бігав і займався спортом, тому його дружина Юлія Чубашева ініціювала організацію забігу разом з компанією Run Ukraine.

Олексій був військовослужбовцем та брав участь в Антитерористичній операції на сході України, а після початку повномасштабного вторгнення вступив до Міжнародного Легіону ГУР.

10 червня 2022 року Олексій Чубашев загинув у боях під Сєвєродонецьком.

Забіг Честі імені Рекрута – маніфест цінностей, які сьогодні мають обʼєднувати українців: бути стійкими, продовжувати долати труднощі та докладати максимум зусиль для здобуття перемоги.

Ця подія — це одночасно про силу духу і віру, про боротьбу та беззаперечну повагу до військових, завдяки яким ми маємо тил, де можемо продовжувати жити і працювати.

У програмі заходу забіги на 5 та 10 кілометрів, до яких можна долучитись як офлайн у Києві, так і онлайн з будь-якої точки світу. У змаганнях братимуть участь цивільні та військові, більшість з яких долатиме дистанцію у своїх частинах.

Тож, приєднуйтесь до забігу, щоб розділити цінності Рекрута через подолані кілометри.

Реєстрація та деталі за посиланням: https://recruitrun.runukraine.org/

 

Організатор заходу - Run Ukraine

Співорганізатор - Recruit

Медіапартнер – 1+1 media

Читайте також