НовиниНовини26 січня 2018

CIO 1+1 медіа став ІТ-директором року

Конкурс Best CIO проводиться з метою визначення кращих керівників ІТ-підрозділів українських компаній. Цього разу боротьба за звання BEST CIO була організована у 10 номінаціях, в кожній з яких був обраний переможець. Головними критеріями оцінки були зрілість ІТ-інфраструктури компанії та професійні компетенції претендентів, які оцінило журі на основі анкетування та інтерв’ю. 

Одними з найуспішніших проектів Юрія за минулі декілька років стали побудова мережі доставки контенту (CDN) з високою пропускною можливістю, створення media cloud, а також комплекс заходів по підвищенню рівня кібербезпеки компанії. 

«Попри те, що конкурс визначив кращих CIO, я вважаю, що це спільна перемога для мене та моїх колег. Тому що реалізовувати складні технологічні проекти було б неможливо без професійної команди та підтримки топ-менеджменту, який розділяє погляди на роль ІТ у житті компанії та підтримує наші ініціативи», - коментує Юрій Мірей, ІТ-директор 1+1 медіа. 

У групі «1+1 медіа» відзначають, що пишаються визнанням досягнень колеги у професійному середовищі і раді тому, що слоган «Робота, яку бачать усі» знаходить своє відображення у перемогах на галузевих конкурсах. 

Щорічний конкурс BEST CIO проводиться редакцією «Комп’ютерний Огляд» з 2008 року, а його учасниками за останні 10 років стали понад 1000 ІТ-директорів українських компаній. В експертний склад журі входять представники компаній-партнерів, ринкові експерти та переможці минулих років.  

Читайте також