НовиниНовини22 жовтня 2020

ЕКО-МЕМО гра від телеканалу ПЛЮСПЛЮС: вчимося бути екологічними, граючи

Телеканал ПЛЮСПЛЮС продовжує розважати та надихати своїх глядачів, створюючи соціально важливі проєкти. У рамках запуску анімаційних серій власного виробництва ЕКО ПЛЮСПЛЮС, які розкривають важливі екологічні питання, ПЛЮСПЛЮС разом з партнерами розробив ЕКО-МЕМО настільну гру про сортування сміття.  

ЕКО-МЕМО базується на добре відомих дитячо-сімейних меморі-іграх, які мають на меті розвинути навички логічного комбінування карток та отримання певного заохочення за правильну відповідь. Допомагати у грі учасникам будуть візуалізовані улюблені герої глядачів телеканалу ПЛЮСПЛЮС – незмінні та неповторні Трикутя, Квадрик і Кружко.

Гра має формат настільної – для всієї родини, а також онлайн-версію для швидкого доступу у будь-якому місці: вдома, у садочку або школі, на подвір’ї. Принцип ЕКО-МЕМО достатньо простий та зрозумілий, щоб привернути максимум уваги до контексту і при цьому мінімально занурюватися у правила. Вона складається з 36 карток зі згадуванням різних типів відходів, з 1 поля для сортування, а також із 18 карток подяки – адже необхідно розуміти, що можливо виготовити з вторсировини саме в Україні. Розвага за кілька днів існування вже знайшла чимало прихильників, із відгуками яких можна ознайомитися на сайті.

Нагадаємо, що 14 жовтня відбулася всеукраїнська прем’єра проєкту ЕКО ПЛЮСПЛЮС. Проєкт прагне привернути увагу до питань екології, зацікавити еко-світоглядом і надихнути до корисних еко-звичок якомога більшу аудиторію.

Всі серії ЕКО ПЛЮСПЛЮС доступні для перегляду на YouTube каналі ПЛЮСПЛЮС та на 1+1 video. Слідкуйте за новинами ПЛЮСПЛЮС на сторінках у Instagram та Facebook.

Читайте також