НовиниНовини10 вересня 2019

FootballHub отримає срібну кнопку від YouTube

Мультиплатформне ЗМІ FootballHub, що входить до групи 1+1 media, отримає першу срібну кнопку від YouTube. Канал спортивного проекту налічує понад 185 тис. підписників, входить до топ-3 футбольних спільнот України за переглядами відео та є другим за кількістю фоловерів.

Унікальність FootballHub – у власному виробництві відео, щоденних ексклюзивах та стримінгу спортивних подій. У створенні контенту редакція спортивного медіа робить основний акцент на мобільності та своєчасній подачі інформації. 

«Ми говоримо з нашою аудиторією однією мовою, тому розвиток нашого проекту на YouTube пов'язаний з органічним зростанням. Стрімке збільшення кількості підписників каналу підтверджує тезу про те, що FootballHub – це зв’язок вболівальників з футболом. Крім збільшення кількості підписників, ми також збільшили залученість нашої аудиторії: середня тривалість перегляду відео у 2018 році була 5,5, а сьогодні цей показник виріс до 12,14 хвилини», –  відзначає керівник Web Production 1+1 Digital Данило Щестюк.

Сьогодні в ефірі проекту можна побачити ексклюзивні матеріали з топовими персонами українського спорту, такими як: Андій Шевченко, Евген Коноплянка, Артем Мілевський, Ігор Суркіс, Олег Блохін, Паоло Мальдіні, Мірча Луческу, Олександр Усик, Жан Беленюк, Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, FootballHub був створений у 2017 році як спортивне медіа для соціальних мереж. Проект вийшов на рівень фінансової беззбитковості за перший рік свого існування. 

Читайте також