НовиниНовини5 липня 2017

Фролова Поліна - Режисер ефірного промо (стажер) Телеканал ТЕТ - про своє стажування

Хотілось би почати з того, що за освітою я еколог, а за станом душі відеоблогер. І це, на мою думку досить важливо в цій історії. 

Перші два місяці від подачі відео резюме і співбесіди до слів по телефону: «Доброго дня, Поліно, вас прийняли до команди стажерів» пройшли в мене як сон, адже я взагалі не могла повірити, що мої мрії та хобі можуть перетворитись в якісь серйозні справжні речі. Пам’ятаю лише слова мого майбутнього начальника: «Я дивився твій блог. Ти непогано монтуєш. А ще за кадром почуваєш себе краще аніж в кадрі? Тоді тобі точно до нас».

А потім я потрапила в якийсь несправжній світ. Мені здавалось і, досі здається, що це все не насправді. Мої родичі завжди мені казали: «Не завжди важливо на якій роботі ти працюєш, головне щоб в тебе був чудовій колектив». Це то правда, але мені пощастило двічі і я отримала чудову роботу і найкращий колектив. Поясню. Я не почуваю себе тут чужою, малою стажеркою, я почуваю себе тут як колега. А якщо я чогось не розумію, або не вмію (а я багато чого не вміла, бо я ж еколог), мені допомагають, навчають, а іноді ще тістечками пригощають:) Хіба ж це не ідеально?!

Щодо роботи, то уявіть собі, що ви, прийшовши в офіс, можете сісти в м’яке крісло з чашкою чаю та дивитись фільми? Уявили? Та це ж моя робота! Звісно це не всі мої обов’язки, але одна з багатьох її приємних частин. Як і у всіх в мене бувають складнощі, брак ідей, творчі ступори, але коли я озираюсь і розумію, що працюю на телебаченні і це вже не мрія дворічної давності, а дійсність, то друге дихання якось само з’являється.

А ще, стажування в 1+1 медіа відкриває величезний світ можливостей. І це не корпоративний лозунг, а реальна правда. Ось я наприклад вже знялась у фільмі «Діти перемоги», який показували на 1+1, а ще озвучувала деякі епізодичні ролі для анонсів. І я впевнена, що це не межа. Тож мрійте! Навіть якщо ви навчаєтесь зовсім не за тією спеціальністю у вас є справжній шанс втілювати мрії і перетворювати хобі в улюблену роботу!

Читайте також