НовиниНовини1 березня 2019

Голова фракції БПП Артур Герасимов вчинив спробу провокації на «Право на владу»

Телеканал 1+1 розцінює дії народного депутата як спробу тиску та маніпуляцій.

Голова фракції Блок Петра Порошенка Артур Герасимов намагався потрапити на прямий ефір суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» каналу 1+1, незважаючи на те, що його участь не була підтверджена редакцією. Згідно з концепцією програми, цей ефір є кандидатським, тобто до участі запрошені саме кандидати на пост президента, а також експерти у визначеній темі. Про це пана Герасимова було проінформовано заздалегідь. Незважаючи на це, нардеп приїхав до студії та спробував взяти слово в ефірі. Примітно, що до його прибуття біля знімального майданчика ток-шоу зявилась знімальна група Прямого каналу.

Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук застерегла колег та глядачів не піддаватись на маніпуляції, а політиків не повторювати помилок попередників.

Нагадаємо, на сьогоднішній ефір суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» від 28 лютого були запрошені виключно кандидати у президенти України, а також експерти у заявленій темі. На ефір був запрошений, зокрема, президент Петро Порошенко, втім редакція отримала від його партії пропозицію – покликати замість діючого президента в ефір голову фракції БПП – Артура Герасимова. Начебто президент особисто дав йому доручення представляти в ефірі каналу «1+1» свою позицію. Телеканал «1+1» вражений тим, що президента має хтось представляти.

«Якщо Петро Порошенко вважає, що і на виборах 31 березня замість нього має брати участь саме Артур Герасимов, просимо нас про це повідомити. В такому разі будемо раді бачити його у студії ток-шоу», - зазначили на каналі.

Читайте також