НовиниНовини26 серпня 2022

Група 1+1 media ексклюзивно та безкоштовно транслюватиме Чемпіонат світу з волейболу серед чоловіків

26 серпня, у пʼятницю, стартує Чемпіонат світу з волейболу серед чоловіків, який організовує FIVB (Міжнародна федерація волейболу) і який проходитиме у Польщі та Словенії. 

Ексклюзивним транслятором чемпіонату в Україні буде загальнодоступний національний телеканал УНІАН, що входить до складу групи 1+1 media. З відповідною пропозицією до 1+1 media звернулася польська телевізійна група Polsat, що володіє правами на трансляцію. Такі права передані медіахолдингу на безоплатній основі.

Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі зможуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.

«Нині весь світ згуртувався для підтримки України та українців і робить це на усіх можливих фронтах культурному, інформаційному, спортивному. Водночас, ми розуміємо, як важливо обʼєднуватися навколо великих спортивних подій, які допомагають вболівальникам бодай на трішки перемикатися від жахливих реалій сьогодення. Тому ми підтримали пропозиції пʼяти футбольних клубів у їхньому бажанні безоплатно транслювати свої матчі в межах УПЛ, попри весь негатив, який зараз адресують в нашу сторону. Водночас, ми підтримуємо пропозицію польських партнерів і вдячні їм за таку свідому позицію. Адже наша мета, як і мета наших партнерів, – забезпечувати максимальний безкоштовний доступ до спортивного контенту. Подібний конструктивний підхід ми б хотіли бачити зараз щодо всіх спортивних подій», – коментують в 1+1 media.

Перший матч, який транслюватиме телеканал УНІАН, відбудеться за участі української команди у суботу, 27 серпня, о 21:30. Суперником України буде збірна Сербії.

До слова, спершу Чемпіонат світу з волейболу мав проходити в рф. Проте, за рішенням Міжнародної федерації з волейболу росія була повністю відсторонена від події. У березні 2022 місце учасників збірної росії посіла збірна України.

Своєю чергою, група 1+1 media реалізовує суспільно важливий проєкт «Спортивний фронт», мета якого – концентрація зусиль над темою відсторонення російських та білоруських спортсменів від участі в світових змаганнях та чемпіонатах, поки триває війна.

 

 

Читайте також