НовиниНовини4 квітня 2018

Іванна Найда обійняла посаду генерального продюсера нішевих каналів 1+1 медіа

Сьогодні, 4 квітня, в структурі групи 1+1 медіа відбулись зміни. В рамках реалізації стратегії розвитку телевізійних брендів, а також з метою підвищення ефективності функцій, прийнято рішення об’єднати ресурси та створити єдину структуру нішевих каналів 1+1 медіа.

Іванна Найда, яка до цього була генеральним продюсером каналів ПЛЮСПЛЮС і Бігуді, обійме посаду генерального продюсера нішевих каналів. До складу цієї структури увійдуть канали: ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН ТБ і 1+1 International. Виділених каналів і позицій генеральних продюсерів у цій структурі не буде.

«Дане рішення дозволить групі, в першу чергу, оптимізувати наявні ресурси. Крім того, об’єднання нішевих каналів матиме безпосередній вплив на підвищення показників 1+1 медіа. Вірю, що ці зміни виведуть нас на новий рівень», – коментує Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 медіа.

У свою чергу, Владислав Свінченко, який очолював УНІАН ТБ і 1+1 International, стане Керівником управління міжнародної дистрибуції та розвитку нових телеканалів і буде в прямому підпорядкуванні у Іванни. 

Читайте також