НовиниНовини11 липня 2017

Карташова Тетяна - Режисер ефірного промо (стажер) Телеканал ТЕТ - про своє стажування

Брат: «Ну як ти там? Що цікавого на роботі?»

 Я: «Андрюха, тут навіть стіни цікаві!»

Власне цим діалогом можна описати мої найперші враження від перебування в «1+1 медіа».

«Випадковості не випадкові» - так можна описати мій шлях до того, щоб стати маленькою частинкою такого великого медіахолдингу.

Ну що ж, а тепер по порядку. Почалося все це ще 2 роки тому... коли я вперше наткулась на вакансію Режисера ефірного промо і вирішила відправити резюме: а раптом пощастить. І таки пощастило, хоч і ненадовго. Я пройшла всі етапи аж до співбесіди, але хвилювання все зіпсувало. Результат: сльози – мене не взяли, радість – пройшла майже всі етапи, мотивація – навчись проходити співбесіди! І ось через півтора роки я вже тут, в команді відділу ефірного промо телеканалу ТЕТ. Познайомилась з колективом, отримала пропуск, відірвалась на корпоративі – пора за роботу.

«Ммм, так ви монтажери. Це зовсім не творча робота». Так казало багато людей і мене це ображало. З кожним завданням, яке було свого роду міні-челенджем для кожної зі стажерок, я все більше розуміла, наскільки креативною є професія режисера монтажу. Мабуть наш керівник – найбільш креативний та ідейний. Дякую, Льоня, що навчив мене робити з Вітальки шедеври, відкрити для себе СуперТЕТ та кроспромо. Мало того, стажування – це не просто робота, це ще і навчання. «Давайте сегодня пообщаемся» - фраза, яка означала, що зараз ми отримаємо чергову порцію корисних та цікавих знань з теорії монтажу.

Окрім роботи, тут ще й майстеркласи та лекції проводять, і на зйомки потрапити можна, що ми і робили з дівчатами-стажерками. Ну хіба тут можна жалітися? Хіба що на час, адже він так швидко пройшов. І так, стіни тут дійсно дуже цікаві.

Читайте також