НовиниНовини24 січня 2020

Керівником проєкту ТСН.ua стала Світлана Панюшкіна

Група 1+1 media інформує про кадрові та структурні зміни, які відбулися у компанії. Так, з 27 січня до команди медіагрупи приєднується Світлана Панюшкіна. Світлана обійме посаду керівника проєкту ТСН.ua.

«Вітаю Світлану Панюшкіну у команді 1+1 media та бажаю досягнення цілей, які працюють на реалізацію стратегії групи. Світлана – професіонал з багаторічним стажем і досвідом керування інтернет-проєктами, які показали високі результати. Тому впевнений, що нові виклики під силу такому фахівцю», − прокоментував призначення генеральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук.

«ТСН – потужний та яскравий новинний бренд, який багато років підтримує високі стандарти. Тому я дуже рада стати частиною цієї професійної команди та очолити ТСН.ua, сподіваюсь, що це буде взаємно. Впевнена, що разом ми зможемо вивести проект на новий рівень та посилити лідерські позиці серед новинних ЗМІ», − прокоментувала Світлана Панюшкіна.

Також 1+1 media повідомляє про створення єдиного IНФОРМАЦІЙНОГО НАПРЯМУ під керівництвом генерального директора групи Ярослава Пахольчука, куди входять департамент новин, департамент журналістських проєктів і департамент інформаційних інтернет-проєктів у складі сайтів tsn.ua, unian.ua та glavred.info.

Довідково:

ТСН.ua – сайт ТСН.ua був запущений у серпні 2008 року, є одним з лідерів новинних сайтів УАнету і тримає першість в соціальних мережах. Він інформує 24/7 про найцікавіші події з усього світу. Щомісяця сайт відвідує 16,5 млн читачів, кількість переглядів сторінок сягає понад 80 млн, відеоматеріалів – 1 млн. В окремому розділі на сайті зібрані всі випуски програми «ТСН». Популярні розділи сайту – «Політика», «Україна», «Гламур», «Леді», «Цікавинки» та ін. Сторінка сайту в Facebook налічує більше 1,6 млн підписників, в YouTube – 1,68 млн, в Twitter – 840 тис. У 2018 році ТСН.ua почав розвивати свою сторінку в Instagram і став рекордсменом серед українських новинних ресурсів. Зараз на аккаунт підписано понад 400 тис. осіб.

Світлана Панюшкіна має понад 15-річний досвід роботи у ЗМІ, починала працювати у ділових медіа: фінансовому тижневику «Інвестгазеті» та газеті «Дело». Керувала редакцією новинного порталу Сегодня.UA, створила потужну редакцію та вивела його на лідерські позиції. Має досвід створення та управління освітніми проєктами для журналістів. Була одним із лідерів проєкту цифрової журналістики Digital Future of Journalism.

 

Читайте також