НовиниНовини29 березня 2024

Київстар ТБ спрямувала понад 400 тис грн на допомогу тяжкохворим дітям

На допомогу дітям з опіками в межах проєкту «Дитяча надія» платформа кіно та телебачення Київстар ТБ спрямувала понад 400 000 грн із надходжень від пакету «Благодійний» та голосування у фіналі проєкту «Голос країни». Користувачі Київстар ТБ можуть і надалі долучатися до благодійної ініціативи

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ підбила підсумки благодійних надходжень в межах проєкту «Дитяча надія» за 2023 рік. Цю благодійну ініціативу започаткувала компанія Київстар і платформа dobro.ua, щоб допомагати дітям в Україні боротися з серцевими й онкологічними захворюваннями та опіками. Зібрані в межах ініціативи кошти йдуть на забезпечення дитячих онкологічних і кардіологічних диспансерів по всій Україні, а також на потреби блоку дитячих опіків Національного реабілітаційного центру «Незламні» на базі Першого медоб'єднання Львова.

У травні 2023 року Київстар ТБ створила спеціальний пакет підписки «Благодійний», 40% від плати за який йде на допомогу дітям з опіками. Впродовж 2023 року завдяки користувачам, що підключили пакет, було зібрано 160 000 гривень та спрямовано на закупівлю лазеру для шліфування післяопікових рубців.

Також наприкінці жовтня 2023 року, у межах голосування за переможця 13 сезону «Голосу країни» за допомогою SMS, дзвінків та Суперголосу в додатку Київстар ТБ було зібрано 250 000 гривень. Кошти спрямовані на збір на УЗД-апарат для проходження діагностик для дітей, що лікуються у медичному центрі «Незламні». Загальна сума збору на УЗД-апарат складає 3 350 000 грн. 

Кожен може допомогти із закриттям збору, підключивши пакет «Київстар ТБ. Благодійний», а користувачі передплаченого зв’язку від Київстар можуть зробити пожертву за допомогою SMS з сумою від 1 до 3000 гривень на номер 450025.

Долучитись до проєкту також можна, надіславши пожертву з банківської картки на сайті dobro.ua

Читайте також