НовиниНовини2 травня 2018

Кулик Тетяна - Молодший фінансовий аналітик (стажер)

Про програму стажування в 1+1 media я дізналась за довго до початку роботи в компанії. Коли побачила оголошення в інтернеті, промайнула думка: «Я хочу тут працювати». Але побачивши вимогу, обов’язкове відеорезюме, не могла ніяк наважитись.

Пройшло декілька тижнів і мене весь час не покидала думка, що я втрачаю свій шанс. І ось у мене в університеті проходила ярмарка вакансій, на якій були працівники з 1+1 media.

Я вирішила, що це точно знак долі :) Так я познайомилась з HR-менеджером Маргаритою, яка переконала мене, що для фінансистів немає ніяких вимог і достатньо коротко розповісти про себе. Всі сумніви, страхи і вагання кудись зникли і я в той же день відправила резюме.

Минув тиждень, і ось мене вже запрошує на співбесіду та сама Маргарита. Всі етапи відбору пройшли досить швидко і легко. Після співбесіди та візиту до офісу в мене не було жодного сумніву, що я хочу тут працювати.

Потім почалось найцікавіше: знайомство з працівниками мого департаменту та перші завдання, семінари.

Спочатку, коли давали завдання, було багато питань до кураторів. І я дуже вдячна їм за допомогу, терпіння та чуйність. На сьогоднішній день більшість завдань вже не такі важкі для мене і я справляюсь самостійно, та це все завдяки тому що колеги завжди були готові відповідати на всі питання.

Можу сказати, що влилася в цей колектив, мені тут дуже подобається. Я сподіваюсь, що залишусь тут і надалі.

Читайте також