НовиниНовини29 вересня 2022

Магічний світ студії Disney доступний на Київстар ТБ

Платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ поповнила бібліотеку контентом студії Disney. 

Так, у відеобібліотеці вже доступні касові мультфільми «Таємниця Коко», «Крижане серце 2»,  «Історія іграшок 4», «Рая», «Тачки 3», «Душа», «Уперед», «Єнканто. Світ магії». До того ж серед фільмів можна переглянути пригоди «Аладіна», дивосвіт «Чаклунки», неймовірні «Зоряні війни. Скайвокер. Сходження», «Зоряні війни. Хан Соло», «Кінгсмен», «Круелла», «Смерть на Нілі» та багато інших світових блокбастерів.

Всі фільми доступні в професійній українській озвучці, а більшість також мають оригінальну аудіодоріжку англійською мовою. Легальний перегляд контенту студії Disney доступний за символічну додаткову плату від 49 грн.

Загалом на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ знаходиться близько 20 000 фільмів та серіалів, 300 телеканалів, а частина контенту є у вільному доступі для всіх зареєстрованих користувачів платформи. 

Окрім того, від початку повномасштабного вторгнення Київстар ТБ відкрили безоплатний доступ до новинних телеканалів, всього освітнього та частини дитячого контенту, а також зробили доступними близько 400 аудіоказок українською мовою.

Контент відкритий для абонентів усіх мобільних операторів, а користуватись платформою можна одразу з кількох пристроїв: смартфону, планшету, ноутбуку, SMART – TV та приставки.

Довідка про Київстар ТБ  

Київстар ТБ – спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, програм, що транслюють наживо, і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевага – можливість підключення на п’яти різних пристроях: смартфоні, планшеті, ноутбуці, Smart TV або ТБ-тюнері. Київстар ТБ доступний для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні. Платформа нараховує понад 300 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тисяч фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua

 Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що  обслуговує 26,3 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів фіксованого інтернету. Компанія  надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій. Мережа 4G Київстар доступна на території, де мешкає 90% населення. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, яка має офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 24 роки працює в Україні, є  платником податків № 1 у галузі зв’язку, одним із найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

Читайте також