НовиниНовини2 жовтня 2020

Медіашкола 1+1 media запускає «Медіакурс для школярів» разом з Primus Inter Pares School

З 3 жовтня за спеціально розробленою програмою «Медіакурс для школярів» почнуть навчатись учні PIPS. В рамках навчання, що триватиме 2 місяці, школярі зможуть опанувати навички критичного мислення при роботі з інформацією з різних ЗМІ, навчитись основам правильної комунікації та публічних виступів. Протягом навчання учні спробують себе в різних медійних професіях – від журналіста до продюсера та телеведучого. Заняття проходитимуть під керівництвом викладачів та спікерів Вищої школи Media & Production. Куратором курсу та наставником для учнів стане ведучий «Сніданку з 1+1» − Єгор Гордєєв.

«Медіакурс для школярів» було розроблено фахівцями 1+1 media та командою Вищої школи Media & Production. Навчальна програма включає використання діджитал-підходів та методів гейміфікації для ефективного засвоєння матеріалу. 80% програми курсу становлять практичні заняття, що чергуватимуться з теоретичними блоками. Опісля навчання школярі отримають дипломи та персональні відеовізитівки.

«Команда Вищої школи надзвичайно рада, що за спеціально розробленою для школярів програмою зможуть навчатись учні не лише київських шкіл, але й регіональних закладів освіти. Завдяки співпраці з Primus Inter Pares School ми можемо реалізовувати наш проєкт і в регіонах вже цього навчального року. Сподіваємося, що згодом до нас приєднаються школи й з інших міст», − каже керівник Вищої школи Media & Production Юрій Білокур.

«Головним завданням нашої школи є розвивати здібності та сильні сторони кожного школяра і давати їм можливість розкривати всі свої таланти. Співпраця з Вищою школою Media & Production дозволить учням PIPS опанувати такі корисні й необхідні у сьогоденні знання з медіаграмотності та перейняти досвід в професіоналів-практиків сучасного телебачення. Впевнені, що програма «Медіакурс для школярів» принесе чимало користі нашим учням і надасть цінний досвід для їхнього подальшого формування та розвитку», – розповідає співзасновниця та CEO Primus Inter Pares School Людмила Сон.

Читайте також