НовиниНовини11 липня 2017

Медіашкола при 1+1 медіа запускає міжнародний курс для телевізійних продюсерів

Медіашкола групи 1+1 медіа «ВИЩА ШКОЛА MEDIA & PRODUCTION» відкрила набір на міжнародний курс «TV PRODUCTION & PROGRAMMING» для телевізійних продюсерів, який триватиме з 14 по 20 серпня 2017р. Кураторами курсу стали професіонали, які мають унікальну експертизу в межах країн Східної Європи − Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер 1+1 Продакшн, та Вікторія Шульженко, генеральний продюсер телеканалу ТЕТ.

Міжнародний курс «TV PRODUCTION & PROGRAMMING» розроблений для тих, хто виробляє контент і хоче спробувати себе в створенні програм різних форматів. Приєднатися до нього можуть працюючі та проекті медіаменеджери, як зі всієї України, так і з країн СНД.

На учасників курсу очікує справжній формат акселератора – 7 інтенсивних днів насиченої роботи, практики та нетворкінгу дадуть змогу перейняти знання та досвід кращих продюсера та програмного директора, які відверто розкажуть про свої успіхи й невдачі на професійному шляху. Для учасників із зарубіжних країн – це ще й informational diversity, адже вони отримають додаткову можливість дізнатися, як влаштоване виробництво контенту закордоном.

Як зазначають куратори та організатори курсу, буде складно, але корисно та цікаво.

«Кожне моє досягнення, успіх і помилка отримані шляхом досвіду. Охоче ділюся професійними відкриттями, запрошуючи в команду однодумців», − каже Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер 1+1 Продакшн.

«Ніхто не знає на 100%, що спрацює, а що ні. Я розповім, що потрібно врахувати, щоб підвищити шанси бути почутими замовником і глядачем. І це не чарівна паличка, а скоріше безліч «шишок», набитих на шляху», − додає Вікторія Шульженко, генеральний продюсер телеканалу ТЕТ.

Детальніше про міжнародний курс «TV PRODUCTION & PROGRAMMING» за посиланням.

Читайте також