НовиниНовини31 серпня 2018

На каналі ПЛЮСПЛЮС стартує новий сезон проекту «Світ чекає на відкриття»

Це нові історії про речі і винаходи, що змінили світ. Як і раніше, проект показує українським школярам, що кожен із них може стати винахідником, якщо матиме бажання та наполегливість.

Мультфільм «Світ чекає на відкриття» – власного виробництва анімаційного продакшну каналу ПЛЮСПЛЮС.

Наразі новий сезон налічує 10 серій. Серед яких: на перший погляд проста, але з величезною історією, абетка; річ, без якої не уявляє життя жодний школяр – олівець; канцелярський атрибут, який є у кожної дитини – гумка; неймовірний та дуже важливий винахід – компас; усім відома сопілка; предмет, який є невід’ємною частиною кожної домівки – лампа; звичайна та надважлива річ – колесо; дуже потрібний у сучасному житті водопровід; цінна для кожного фотографія; важлива частина будинку – цегла. Кожна серія розповідає історію та передумови створення цих предметів, надихаючи тим самим дітей на їх створення.

Як і минулого року, мультфільм «Світ чекає на відкриття» рекомендований Міністерством освіти і науки України до перегляду учням 1-4 класів при проведенні Першого уроку та протягом навчального процесу.

«Вже у перші дні після старту проекту «Світ чекає на відкриття» у минулому році, ми зрозуміли, що продовженню бути. Через мультфільм ми не просто розповідаємо дітям про речі, які їх оточують, але й пояснюємо їм, що можливо все, варто тільки мати бажання і наполегливість. До того ж, ми неодноразово отримували хороші відгуки вчителів про перший сезон проекту, сподіваємось, другий також вразить викладачів і дітей», – розповідає Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 медіа. 

Дивіться «Світ чекає на відкриття» із 1 вересня о 20:05 на каналі ПЛЮСПЛЮС.

 

Читайте також