НовиниНовини3 травня 2019

На телеканалі Paramount Comedy вийдуть нові адаптовані серії культових серіалів

Розважальний телеканал Paramount Comedy, який є українською адаптацією міжнародного телеканалу Comedy Central, найближчим часом потішить глядачів новими сезонами культових серіалів українською мовою. Зокрема, в травні та червні на прихильників каналу очікують прем’єри п’ятого сезону серіалу «Голдберги», сьомого сезону серіалу «Останній справжній чоловік», п’ятого сезону «Бруклін 9-9» та  четвертого сезону ситкому «Мамця».

П’ятий сезон серіалу «Голдберги», який розпочинається 7 травня, продовжить розповідати про долю улюбленої мільйонів глядачів родини: чи змириться мама-квочка Беверлі Голдберг із тим фактом, що діти дорослішають, і на що піде, аби залишатися центром їхнього всесвіту?

Головному герою серіалу «Останній справжній чоловік» у сьомому сезоні буде непереливки. Звиклий до тривалих відряджень і абсолютно не пристосований до побутового життя, голова родини Майк обмінюється ролями зі своєю дружиною Ванессою. Чи витримає маскулінність головного героя перевірку хатніми справами та чи зможе він успішно поєднати роль татуся та люблячого чоловіка із роботою в магазині туристичного спорядження для чоловіків - стане відомо вже з 27 травня

П’ятий сезон серіалу «Бруклін 9-9», який розпочнеться вже 5 червня, не залишить глядачів без несподіванок - співробітники поліцейського відділку «99» у Брукліні, яким довелось розслідувати чимало цікавих випадків, із новим сезоном розпочинають нову сторінку свого життя. А на головного героя та найкращого детектива відділку, Джейка, чекає подвійна порція змін - звільнення із-під варти та реабілітація, налагодження напружених стосунків із суворим начальним та планування власного весілля, яке теж не пройде без пригод.

У четвертому сезоні ситкому  «Мамця»  зміни чекатимуть і на Крісті ‒ алкозалежну розбишаку в минулому, яка наразі  доволі успішно бореться з усіма спокусами та проблемами. Головна героїня  відчайдушно намагатиметься  бути найкращим другом для дітей, взірцевою донькою для власної мами, співробітником року для працедавця,  і – хтозна! – може ще й дівчиною мрії для якогось щасливця. Paramount Comedy покаже серії нового сезону серіалу вже з 7 червня.

Дізнатись усі деталі про прем’єри улюблених серіалів в ексклюзивній українській адаптації можна на офіційному сайті телеканалу Paramount Comedy: https://paramountcomedy.com.ua/

Нагадаємо, що нещодавно телеканал Paramount Comedy спільно із ранковим шоу «Сніданок з 1+1» запустив спецпроект, присвячений серіалам, та #марафонподарунків, у межах якого глядачі  мають змогу взяти участь у різноманітних онлайн-активностях та виграти не лише круті призи, а й можливість завітати в гості до студії «Сніданку з 1+1» та поспостерігати за прямим ефіром найпопулярнішого ранкового шоу.

Підписуйтесь на сторінки «Сніданок з 1+1» та Paramount Comedy у соціальних мережах та першими довідуйтесь про умови участі у марафоні подарунків!

Читайте також