НовиниНовини13 лютого 2019

«Сніданок з 1+1» та Paramount Comedy запускають спецпроект, присвячений серіалам

Український телеканал Paramount Comedy разом із ранковою програмою «Сніданок з 1+1» запускають спільний спецпроект, присвячений серіалам. У рамках спецпроекту протягом наступних трьох місяців  на глядачів чекатимуть різноманітні онлайн-активності, серед яких і марафон конкурсів в соціальних мережах. На переможців чекатимуть не тільки цікаві й корисні призи, а й можливість завітати в гості до студії «Сніданку з 1+1» та із-за лаштунків поспостерігати за прямим ефіром. Про це сьогодні оголосили ведучі у випуску «Сніданок з 1+1»: https://www.youtube.com/watch?v=xmk2tb3jqgI  

Пропагуючи, що серіали – це корисно, на прикладі улюблених мільйонами та відомими у світі телевізійними продуктами, Paramount Comedy спільно з «Сніданком з 1+1» розкажуть широкій аудиторії про користь від серіалів та охоче поділяться перевагами від їх перегляду. Кожна нова онлайн-активність та її умови будуть послідовно оголошені глядачам на Facebook та Instagram-сторінках Paramount Comedy та  «Сніданку з 1+1» з тегом #марафонподарунків.

«Час, коли серіали вважалися “недокінематографом” минув. Зараз їх знімають на основі найхітовіших бестселерів, а до зйомок залучають найкрутіших зірок повного метру.  Іншими словами, серіали - це не тільки смішно, а й справді круто, тому за  ними майбутнє. Наші глядачі заслуговують лише на найкраще, і їх прихильність – це наша головна винагорода. Ми раді, що телевізійні продукти Paramount Comedy та «Сніданку з 1+1» асоціюються у глядачів саме із високою якістю та гарним настроєм, і тому ми вирішили об’єднатись та віддячити їм приємним бонусом – марафоном подарунків», - прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор Paramount Comedy.  

«Гумор – це те, що допомагає покращити настрій у будь-якій ситуації, а якщо поєднати його з улюбленими серіалами – виходить ідеальна колаборація, яка нікого не залишить байдужим. А оскільки наші глядачі прагнуть отримувати ще більше гумору в українському телеефірі, разом із Paramount Comedy ми вирішили розповісти їм про користь серіалів і, разом із тим, надати можливість виграти цінні подарунки просто за перегляд крутих та визнаних мільйонами комедійних серіалів та скетчів»,  ‒ прокоментувала Юлія Жмакіна, керівник департаменту ранкового мовлення 1+1 media.

Дізнавайтесь більше про подальші конкурси в рамках #марафонподарунків та умови участі у них на сторінках «Сніданок з 1+1» та Paramount Comedy у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/snidanok/

https://www.facebook.com/paramountcomedy.ua

https://www.instagram.com/snidanok/

https://www.instagram.com/paramountcomedy.ua/

Нагадаємо, телеканал Paramount Comedy є українською адаптацією американського кабельного телеканалу Comedy Central, який з 2017 року забезпечує вітчизняних глядачів можливістю переглядати українською мовою кращі комедійні серіали, найвдаліші скетчі та популярні стендапи – «Теорія великого вибуху», «Як я зустрів вашу маму», «Південний парк», «Друзі», «Дві дівчини без копійчини», «Майк і Моллі», «Буває й гірше», «Юний Шелдон», «Голдберги» та багато інших.

Читайте також