НовиниНовини6 грудня 2017

Олена Васільєва завершує співпрацю з 1+1

Найближчим часом завершується контракт Олени Васільєвої, головного продюсера з фільмів та серіалів каналу «1+1». За угодою сторін, упродовж найближчих місяців Олена завершуватиме роботу над розпочатими проектами у якості продюсера каналу, і надалі продовжить співпрацю з 1+1 вже у якості продюсера власного продакшну.  

«Ми вдячні Олені за її внесок в розвиток української серіальної індустрії. Вона почала працювати з нами у перехідний і дуже складний період, але незважаючи на те, змогла зробити продукти, які стали знаковими для цілої індустрії. Наступні кілька місяців Олена завершуватиме роботу над проектами, які вже в роботі. Ми бажаємо Олені наснаги та успіхів у її майбутніх проектах. І вже можемо анонсувати, що плануємо співпрацю з її новоствореним продакшном над низкою проектів, першим з яких стане серіал «Засіб від кохання», роботу над яким буде розпочато на початку 2018 року», - прокоментував майбутні зміни генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Тимчасово виконувати обов’язки головного продюсера з серіалів каналу «1+1» буде Дарина Жукова, яка працює на каналі з 2003 року і в різні роки обіймала посади керівника відділу закупівель та головного редактора програмної служби каналу.

Зміни наберуть чинності у січні 2018 року.

Читайте також