НовиниНовини25 квітня 2019

Paramount Comedy та «Сніданок з 1+1» шукають альтернативне завершення «Теорії Великого Вибуху»

У рамках спецпроекту, який розважальний телеканал Paramount Comedy разом із популярним ранковим шоу «Сніданок з 1+1» присвятили серіалам, прихильники культового ситкому «Теорія Великого Вибуху» можуть позмагатись у креативності та запропонувати власне альтернативне завершення серіалу. Про це сьогодні, 25 квітня, розповіли Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв в ефірі «Сніданок з 1+1»: https://www.youtube.com/watch?v=9VEAT1ps8Ek

Вже 23 травня на Paramount Comedy відбудеться прем’єра останнього епізоду серіалу, який за 12 років свого існування здобув багатомільйонну армію прихильників з усього світу. Щоб розрадити українських глядачів, які очікують на офіційне завершення епохи «теорії», канал пропонує усім охочим запропонувати власну версію фіналу серіалу у коментарях до конкурсу на Facebook-сторінці телеканалу та стати учасником розіграшу крутих призів із можливістю завітати до студії «Сніданок з 1+1».

Свої версії завершення серіалу глядачі можуть опублікувати до 10 травня, а ім’я переможця буде оголошено в ефірі шоу «Сніданок з 1+1» вже за кілька днів після підведення підсумків конкурсу.

«Теорія Великого Вибуху» розповідає про повсякденне життя компанії друзів-науковців: блискучого фізика-експериментатора Леонарда, вундеркінда та фізика-теоретика Шелдона, генія інженерії та любителя екстравагантних аксесуарів Говарда, астрофізика Раджеша, дівчину-нейробіолога Емі, колишню-офіціантку та мікробіолога Бернадетт, і єдину дівчину у цій компанії, не пов’язану із наукою – Пенні – красуню-білявку, яка живе у сусідній квартирі та мріє стати акторкою.

Кожен із героїв по-своєму геніальний та є експертом у своїй галузі. Проте, ці знання абсолютно непридатні для застосування у реальному житті, де потрібно спілкуватись із навколишнім світом та людьми. Поведінка та іноді вкрай неординарні реакції героїв «Теорії» на буденні речі та ситуації стали головним акцентом серіалу та тією фішкою, яка змусила глядачів з усього світу 12 сезонів поспіль не відходити від телевізійних екранів.

Також ім’я переможця буде анонсоване на сторінках шоу «Сніданок з 1+1» та каналу Paramount Comedy у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/snidanok/

https://www.facebook.com/paramountcomedy.ua

https://www.instagram.com/snidanok/

https://www.instagram.com/paramountcomedy.ua/

Читайте також