НовиниНовини26 вересня 2019

Paramount Comedy вперше покаже новий 23-й сезон «Південного парку» українською мовою

Сьогодні, 25 вересня, відбудеться світова прем’єра нового 23-го сезону «Південного парку», а вже рівно за тиждень, 2 жовтня о 23:30, українські глядачі вперше побачать його в перекладі українською мовою на гумористичному телеканалі Paramount Comedy.

«Ми докладаємо максимум зусиль, щоб глядач каналу дивився улюблені серіали з мінімальним  відривом від світових прем’єр. Маємо надію, що ви з нетерпінням чекаєте на  повернення Кенні та компанії на ваші екрани та у ваше життя», – прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор телеканалу Paramount Comedy Україна.

Південний парк – це взірцевий приклад гумористичного мультиплікаційного серіалу. Смішні жарти, розмаїття тем для висміювання і найжорстокіша сатира на сучасне суспільство – усе це є в серіалі. Події розгортаються в містечку Саус Парк у штаті Колорадо, де мешкають головні герої − Ерік Картман, Стенлі Марш, Кайл Брофловськи, Кенні Маккормік та їхні друзі. Хлопці, пізнаючи світ, «відсмалюють» не по-дитячому і потрапляють у різні халепи. Попри гумористичну складову, «Південний парк» зачіпає гострі соціальні, політичні, економічні, культурологічні та навіть релігійні проблеми та дозволяє поглянути на повне відображення нашого життя в анімаційному дзеркалі. Для них немає заборонених тем, зате, здається, є здатність передбачати майбутнє (щонайменше двоє американських кандидатів у президенти спочатку перемогли в окрузі Саус Парк і лише потім на загальнонаціональних виборах).

Нагадаємо, що телеканал Paramount Comedy показує все, що смішно: кращі комедійні серіали, найвдаліші скетчі та мультсеріали. «Друзі», «Теорія Великого Вибуху», «Південний парк», «Голдберги», «Американська сімейка», «Буває й гірше», «Юний Шелдон» − все це для вас на Paramount Comedy українською мовою.

Дізнатись більше про серіали, що транслює телеканал, можливо на його офіційному сайті: paramountcomedy.com.ua.

 

 

Читайте також