НовиниНовини31 серпня 2020

Перший прямий ефір «Танців з зірками»: чим запам'ятався старт сезону

На жаль, цього вечора не всім парам вдалося вийти на паркет. Так, Оля Фреймут та її партнер Ілля Падзіна захворіли на COVID-19 та залишилися на ізоляції. Вони вийшли у прямий ефір за допомогою відеозв’язку, а чуттєвий фоксторот під хіт «Скрябіна» «Спи собі сама» виконали просто на паркеті у подвір’ї будинку Ольги.

Найсуворіша суддя шоу Катерина Кухар високо оцінила виступ пари:

«Я аплодую стоячи. Олю, ти така ніжна, така бліденька, така недосяжна, як квітонька едельвейсу. Сьогоднішні ваші танці були як пейзажі Ренуара. Вони були насичені палітрою надлегких торкань. Дякую вам».

Ведучий проекту Юрій Горбунов повідомив, що на жаль інша учасниця, зірка серіалу «Папік» Дар’я Петрожицька та її партнер Ігор Гелуненко теж мають позитивні тести на COVID-19. Пара вийшла у прямий ефір за допомогою відеозв’язку. Акторка зізналася, що дуже засмучена, адже вийти на паркет було її великою мрією, але наразі лікарі заборонили їй фізичні навантаження:

«Я друга учасниця, яка отримала позитивний тест на коронавірус. Ігор теж захворів. Зараз ми призупинили репетиції, до того ми активно тренувались. На жаль, ми не можемо з Ігорем показати нашу постановку… Мені навіть сниться, що я танцюю. Ми неодмінно повернемось на шоу»

І хоча за правилами проекту, у першому ефірі глядацьке голосування не відбувалось і жодна пара не вибувала, судді були вимогливими у своїх оцінках. За їх результатами, першу сходинку у таблиці посіла Санта Дімопулос та Макс Леонов.

Нагадуємо, що вже з наступного ефіру можна буде відправляти смс голоси за своїх фаворитів, а також голосувати за допомогою мобільного додатку «1plus1 video», у якому «Суперголос» дорівнює 7 смс повідомленням.

У зв’язку з продовженням в Україні адаптивного карантину та для повної безпеки гостей та учасників організатори внесли зміни до умов перебування глядачів на знімальному майданчику проекту. Столи, за якими сидітимуть глядачі, будуть розташовані на відстані 1,5 метрів один від одного — за одним столом гості зможуть розміститись по двоє. На знімальному майданчику у доступі для усіх присутніх будуть знаходитись антисептичні засоби, на вході гості будуть проходити температурний скринінг, кожному буде видана медична маска. 

Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Слідкуйте за новинами проекту в наших соціальних мережах:

https://1plus1.ua/tanci-z-zirkami

https://www.facebook.com/tanci1plus1/

https://www.instagram.com/tanci1plus1/?hl=uk

Читайте також