НовиниНовини7 липня 2022

Половина хлопців у ЗСУ – це спортсмени: FootballHub поспілкувалися з чемпіоном Олегом Верняєвим

Відео: https://youtu.be/oQhZCgXyZBY 

Українські спортсмени, які свого часу підіймались на п'єдестали міжнародних змагань, нині виборюють першість на передовій та активно займаються волонтерством. Все для того, аби чимшвидше наблизити перемогу України у повномасштабній війні, яку розв’язала рф. Саме тому спортивні digital-проєкти групи 1+1 media продовжують розповідати історії тих, кому на певний час довелося забути про спортивні звитяги та зосередитися на спротиві російському агресору. 

Так, редакція FootballHub поспілкувалася з олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики Олегом Верняєвим. Спортсмен розповів у відеоінтерв’ю про свого батька-військового, який знає про війну не з чуток, чемпіонати в умовах повномасштабного вторгнення рф та емоційні зустрічі з маріупольцями. 

“За останні кілька місяців я познайомився з величезною кількістю людей родом з Маріуполя. Помітно, що їм психологічно складно. Гроза та грім у них вже викликають сльози”, – зазначив Олег Верняєв. 

Окрім того, олімпійський чемпіон розповів про те, чому спорт не може бути поза політикою та свою головну мрію – відвідини рідного українського Донецька після Перемоги. 

“Перше, що я зроблю після Перемоги – відразу поїду в Донецьк, в якому не був вже понад 10 років”, – підкреслив Олег. 

Повна версія матеріалу доступна на YouTube-каналі за цим посиланням.

Ключові меседжі випуску – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine.

Автор – спортивний журналіст Олександр Мельниченко. 

 

Читайте також