НовиниНовини7 листопада 2018

Проект 1+1 медіа «Люди Ідей» став фіналістом найпрестижнішої PR-премії Європи

Цього разу в шорт-листі European Excellence Awards 2018 опинилась кампанія «Люди Ідей» – перший проект у медіасфері України з надихаючими історіями про найбільшу цінність компанії – її колектив. В рамках проекту група ввела внутрішню класифікацію професій – вони літературно обіграні та унікальні для кожного працівника. За майже 10 місяців команда розповіла про більш ніж 90 співробітників 1+1 медіа, які генерують дивовижні ідеї, створюють якісний і сучасний контент, пропонують креативні рішення. Проект «Люди Ідей» розроблений у колаборації з Ekonomika+.

«Вже втретє поспіль проекти, які реалізовує 1+1 медіа, отримують позитивний фідбек на такому поважному рівні. Це свідчить про те, що ми явно на вірному шляху. Приємно, що саме проект «Люди Ідей» опинився в шорт-листі премії, адже це чудова можливість сказати «Спасибі» кожному співробітнику компанії, який вкладає душу в свою роботу і вражає світ своїми відкриттями» - коментує Світлана Павелецька, директор з маркетингових комунікацій 1+1 медіа.

За першість у конкурсі 1+1 медіа змагатиметься з Wilfried Martens Centre for European Studies, SANTANDER BANK POLSKA, EU Anti-Corruption Initiative та іншими. Переможці European Excellence Awards 2018 будуть оголошені 6 грудня на церемонії нагородження у Дубліні.

Нагадаємо, в лютому 2018 року група 1+1 медіа розпочала оновлення бренду роботодавця із запуску масштабного спецпроекту «Люди Ідей». Це серія надихаючих інтерв’ю, фоторепортажів та спеціальних заходів, де героями є співробітники компанії. Фото 12 переможців внутрішнього голосування за найкращу історію місяця, стилізовані під проект, можна було побачити на одному з білбордів у центрі міста. Крім цього, на каналах групи 1+1 медіа запустили масшта.бну соціальну кампанію з відео «Люди Ідей», а в червні 2018 року відбувся грандіозний фестиваль #ДеньЛюдейІ.

Дізнатись більше про проект і прочитати інтерв’ю усіх героїв можна на сайті компанії.

Переглянути відео за посиланням.

Реалізовувати проект допомагає контент-бюро CustomLAB.

Читайте також