НовиниНовини5 жовтня 2020

«ПроФутбол» переходить у digital формат та виходитиме на YouTube

Група 1+1 media оголошує рестарт популярної футбольної телепрограми: із жовтня «ПроФутбол» виходитиме на YouTube. Розвитком проєкту займатиметься команда 1+1 Digital, що входить до медіагрупи, разом із частиною спортивної редакції 1+1 media, раніше задіяній у підготовці телепрограми.

Із жовтня прихильники «ПроФутбол» знову зможуть насолоджуватися якісною та оперативною аналітикою футбольних подій завдяки відродженню програми в діджиталі. На глядачів чекатимуть 4 прямі ефіри щотижня:

• традиційні післяматчеві студії одразу після зустрічей футбольних команд у п’ятницю та суботу;

• тематичний ефір в один із днів із понеділка по четвер;

• а також основний випуск «ПроФутбол» із розширеною післяматчевою студією у вже звичний для багатьох прихильників програми час: щонеділі о 21:00. 

«Запуск «ПроФутбол» на YouTube є нашим особистим викликом: за 10 років існування програми вона стала дуже близькою багатьом шанувальникам футболу, щоб ось так взяти і залишити їх без неї. Тому, щойно з’явилися новини про долю програми, ми провели на YouTube-каналі FootballHub опитування, де поцікавилися, чи дивилися б глядачі «ПроФутбол» на YouTube.  Отримали більше 10 тисяч відповідей «Так!» і взялися за підготовку. Від цього опитування до погодження проєкту минуло менше місяця. І ми вже готові стартувати: із сучасною студією, крутою та мегапрофесійною командою, що знає свою справу та амбітними планами щодо подальшої долі програми в оновленому форматі. Наш досвід розвитку діджитал-проєктів разом із підтримкою спонсорів дає підстави очікувати, що проєкт стане прибутковим і вийде на новий рівень», — говорить Анна Ткаченко, директорка 1+1 Digital та Інновації.

Над створенням програми під керівництвом Данила Щестюка, керівника напряму веб-проєктів 1+1 Digital, працюватиме частина колишніх співробітників спортивної редакції 1+1 media. Ведучими оновленого «ПроФутбол» стануть Володимир Зверов, ексголовний редактор редакторської групи спортивних проєктів 1+1 media, та Сергій Пейчев, журналіст телепрограми «ПроФутбол». Колишні ведучі телепрограми Ігор Циганок та Олександра Лобода відкриють перший ефір на YouTube та регулярно з’являтимуться в ролі запрошених експертів.

«Ми зробили все, щоб аудиторія «ПроФутбол» на YouTube отримала ще більше якісного контенту та професійної аналітики: вчасно, оперативно й максимально зрозуміло. І найкращою оцінкою нашим діям та знаком, що ми все робимо правильно, стануть перегляди, «лайки» та підписки на канал», — говорить Данило Щестюк, керівник напряму веб-проєктів 1+1 Digital.

Перший випуск «ПроФутбол» на YouTube відбудеться в неділю 4 жовтня о 21:00.

Читайте також