НовиниНовини6 вересня 2017

Сафоненко Аліна - Принт дизайнер (стажер) Телеканал 1+1 - про своє стажування

Б'юся об заклад - далеко не кожен може похизуватися тим, що прокидається щасливим від того, що на нього чекає купа завдань. Таке відчуття мають лише ті, хто займається улюбленою справою в оточенні команди професіоналів - людей, натхненних своєю роботою.

 

Потрапити у задзеркалля телебачення було моєю маленькою таємною мрією. Однією з тих, які приходять з нами у доросле життя з самого дитинства. Це дивовижно - коли результат твоєї роботи можеш оцінити не лише ти, твоя команда, або керівництво, а й мільйони телеглядачів з усієї країни, коли те, що ти створюєш, стає впізнаваним. Так, за час стажування, я встигла взяти участь у створенні ефірної графіки та логотипів для нових проектів, значно покращила свої навички та отримала багато нових.

 

Звісно - це результат не лише моєї роботи. Основною складовою усіх гарних результатів була підтримка та цінні поради наставника, відкритість й доброзичливість усієї команди. Робота у такому колективі раз і назавжди змінює погляд на те, якими мають бути умови праці, на те, як потрібно працювати і чого прагнути.

 

Перед початком стажування я хвилювалась, боялася, що не виправдаю своїх же сподівань. Натомість - отримала величезний досвід, купу позитивних емоцій та ще більшу жагу до саморозвитку.  Тож дякую 1+1 media та кожному, хто допомагав мені й ділився досвідом. Вірю, що кінець стажування - це не кінець нашої співпраці!

Читайте також