НовиниНовини25 травня 2021

Серіал «Шіттс Крік» вперше в Україні покажуть на Paramount Comedy

31 травня, у понеділок, на телеканалі Paramount Comedy відбудеться гучна прем’єра першого сезону телевізійного ситкому «Шіттс Крік». Нові серії чекатимуть на глядачів щовечора з понеділка по четвер о 23:05.

«Шіттс Крік» розповідає про родину колишніх багатіїв, які раптово залишаються без грошей. Сімейство Роузів — це батько–мільярдер Джонні, який заробив статок на мережі відеосалонів, його дружина Мойра — мелодраматична актриса, а також двоє дітей — гіпстер Девід та юна світська левиця Алексіс. Ніхто й не міг передбачити, але бізнес Джонні зазнає краху й вся сім’я змушена переїхати жити в невелике містечко Шіттс Крік, яке вони придбали кілька років тому заради розваги.

Попри те, що «Шіттс Крік» — напрочуд гарне місце, Роузам доводиться починати своє життя спочатку і звикати до нових реалій. Мойра не уявляє свого буденного життя у провінції, а її діти бачать лише негативні сторони переїзду, відчуваючи численні складнощі в проведенні дозвілля і в спілкуванні з однолітками. Лише батько Джонні відчуває себе як риба у воді – справжній роботяга завжди знайде, чим зайнятися. І ось тільки-но головні герої звикають до нового середовища, зрідка згадуючи своє красиве життя в мегаполісі, на них чекають нові пригоди.

Цікавим фактом є те, що у серіалі знімалися справжні діти Юджина Леві (Джонні Роуза), який виконує головну роль — Ден Леві (Девід Роуз) та Сара Леві (Алексіс Роуз). І навіть серіальний пес належить Юджину в реальному житті. Мабуть, це й вплинуло на неймовірно близьку та щиру атмосферу сімейного життя Роузів у «Шіттс Крік».

Більше того, у 2020 році остання частина «Шіттс Кріку» претендувала на 15 нагород «Еммі», з яких забрала сім статуеток. І це був перший випадок у історії церемонії, коли один проєкт виграв одразу у чотирьох акторських номінаціях: кращі комедійні актор і актриса та кращі комедійні актор і актриса в другорядних ролях.

Не пропустіть гучну прем’єру ситкому «Шіттс Крік» на телеканалі Paramount Comedy вже у понеділок, 31 травня, о 23:05. Слідкуйте за анонсами Paramount Comedy і насолоджуйтеся улюбленими комедійними серіалами на будь-який смак щодня.

Читайте також