НовиниНовини13 листопада 2020

Скучили за гумором улюблених серіалів? Зустрічайте 9 сезон «Клініки» на Paramount Comedy

19 листопада, о 21:25 телеканал Paramount Comedy покаже 9 сезон серіалу «Клініка». Друзі-інтерни, які працюють у клініці «Священне серце», вриваються з новим сезоном на екрани глядачів, щоб подарувати купу гумору своїм прихильникам та з легкістю нагадати, як герої долають різні труднощі у особистому та професійному житті та залишаються невпинними оптимістами. Саме те, що треба цього осіннього сезону для настрою! 

9 сезон «Клініки» — це останній сезон серіалу, у епізодах якого ми продовжимо спостерігати за життям героїв друзів-медиків, які будуть кар’єру після навчання, Крістофера Тьорка та Джона Доріана, за відносинами між Еліот Рід та Джей Ді, за любовними лініями між тим самим Тьорком та Карлою Еспіносою, Пері Коксом та Джорданом Саліваном, а також за тим, як Прибиральник та адвокат Тед втручаються у повсякденність життя клініки. Яке завершення матимуть пригоди молодих лікарів та друзів? Дізнаємося у наступних епізодах.

Вмикайте Paramount Comedy та не пропускайте прем’єру 9 сезону 19 листопада, у четвер, о 21:25. Дивіться всі улюблені серіали телеканалу також онлайн на 1+1 video.  

Читайте також