НовиниНовини18 січня 2019

«Сніданок з 1+1» показав рекордні результати телеперегляду у 2018 році

«У 2018 року ми реалізували ряд знакових проектів. До свого першого документально-музичного фільму - «З днем ​​народження, Чувак», приуроченому до 50-річчя Кузьми, ми поставилися по-особливому. Не тільки тому що для нас це експериментальний жанр, а й тому що для всієї нашої команди Андрій Кузьменко - ціла епоха. Під час традиційних благодійних марафонів у 2018 році нам вдалося зібрати 1 мільйон 800 тисяч гривень на підтримку соціальних проектів «Право на освіту» та «Здійсни мрію». Ми відкрили нову студію під відкритим небом, і тепер в теплу пору року ведучі приймають гостей на затишній терасі. Протягом року до нас приходили найбільш авторитетні гості, серед яких популярні українські зірки, міністри, політики та легендарний робот Софія, - розповідає директор департаменту ранкового мовлення каналу «1+1» Юлія Жмакіна. - У 2019 ми готуємо багато новинок, які, сподіваюся, ще більше наблизять нас до глядача».

Відзначимо, що в минулому році «Сніданок з 1+1» отримав перемогу у всіх трьох номінаціях престижної премії «Телетріумф», які присвячені ранковим програмам. Так, «Сніданок з 1+1» був визнаний кращою ранковою інформаційно-розважальною програмою. Руслан Сенічкін отримав на сцені нагороду за перемогу в номінації «Ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми», а головний режисер «Сніданку» Дар’я Качковська отримала першість в номінації «Режисер-постановник ранкової/денної програми».

Оператори панелі - GFK (2003-2013) / Nielsen (з 2014) моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій: 4+ (Україна), 18-54 (Україна) і 18-54 (50К +). Детальніше про показники і визначеннях цільових аудиторій в глосарії ІТК http://tampanel.com.ua/about/glossary/

Читайте також