НовиниНовини13 вересня 2018

Телеканал 1+1 визначено лідером перегляду в цифрових мережах

Днями в сонячній Одесі пройшла одна з найочікуваніших телеком-подій року – конференція Telecom Ukraine, в рамках якої відбулася третя Всеукраїнська церемонія нагородження компаній та персоналій телеком і медіа індустрій Telecom Awards 2018, яка визначає лідерів цих галузей, на яких можна і потрібно рівнятись.

Один із основних телеканалів медіагрупи, а саме 1+1, став переможцем в номінації «Лідер перегляду в цифрових мережах», та був визначений найретинговішим каналом національного масштабу у цифрових телемережах за рейтингами IPTV та OTT-провайдерів у період з вересня 2017 р. по серпень 2018 року.

“Отримання даної нагороди другий рік поспіль – це важлива відзнака нашої роботи, яка ще раз підтверджує те, що ми стабільно рухаємось у правильному напрямку. Вона є доказом того, що наша команда – це не просто професіонали, а ті, хто безпосередньо впливають на розвиток відчизняної медіа індустрії», - прокоментував Іван Примаков, керівник відділу департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media distribution.

Читайте також