НовиниНовини26 серпня 2020

Телеканал 2+2 знімає фінальний сезон серіалу «Ментівські війни. Харків»

Телеканал 2+2 розпочав зйомки третього сезону гостросюжетного серіалу  «Ментівські війни. Харків», який стане заключною частиною детективної саги. Прем’єра серіалу запланована у 2021 році.

«Нам вдалось створити серіал, який став одним з найкращих серед проектів власного виробництва 2+2. Це стало можливим завдяки чудовій команді, потужному акторському складу, образам героїв та «живим» історіям. Дійсно, третій сезон «Ментівських війн. Харків» стане заключним. Ми свідомо закінчуємо серіал на зльоті і говоримо про це без смутку, адже за час роботи над проектом ми краще зрозуміли, з якою командою, історіями та акторами готові підкорювати нові вершини, —  коментує головний редактор каналу 2+2 Олеся Пазенко. — У фінальних серіях «Ментівських війн. Харків» ми готуємо сюрприз, який, впевнені, сподобається прихильникам серіалу».

«Ментівські війни. Харків-3» — продовження детективного серіалу про принципових оперативників, які ведуть відчайдушну боротьбу проти тих, хто, користуючись владою та зв’язками у правоохоронних органах, переступає межу законності.

Потрапивши у відділ з боротьби проти нелегального обігу зброї, підполковник Андрій Гордієнко не припиняє розкривати гучні вбивства, хоча це тепер й не входить у його прямі обов’язки. Разом з вірними друзями та підлеглими, Дмитром Вороновим і Богданом Харченко, Гордій розпочинає розслідування кривавого розстрілу, яке виявиться лише початком злочинної змови кримінальних гравців і «перевертнів у погонах».

«Канал 2+2 вже запустив свій ювілейний осінній телесезон, але ми не припиняємо збільшувати об’єми власного виробництва і вже зараз розпочали зйомки весінніх проектів. Серед них детектив «Ментівські війни. Харків-3», який, я переконаний, гідно оцінить аудиторія каналу», — коментує Сергій Кизима, генеральний продюсер 2+2.

У фінальному сезоні «Ментівських війн. Харків» буде 16 серій, зйомки яких стануть наймасштабнішими за всю історію проекту за кількістю екшн-сцен з погонями та перестрілками. Саме тому до виробництва нового сезону залучені консультанти з правоохоронних органів, а також професійні каскадери та спеціалісти з вогнепальної зброї.  

У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Лістунов, Анастасія Рула, Ірина Гулей, та ін.

Зйомки проходять у Києві. Серіал «Ментівські війни. Харків-3» знімає 1+1 Продакшн на замовлення каналу 2+2. Режисери: Валеріан Рожко, Микола Пеліхов. Продюсери: Сергій Кизима, Оксана Янко-Коваленко, Олеся Пазенко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

Читайте також