НовиниНовини18 грудня 2018

Телеканал Paramount Comedy покаже культові серіали в новорічну ніч

Молодіжний розважально-гумористичний телеканал Paramount Comedy, який є українською адаптацією міжнародного Comedy Central, проведе марафон культових телесеріалів у новорічну ніч.

31 грудня з 16:00 до 23:55 українські глядачі зможуть провести разом із героями улюблених мільйонами серіалів – «Теорія великого вибуху», «Юний Шелдон», «Голдберги», «Труднощі асиміляції», «Просто нема слів» та «Мамця».

Спеціально для своїх прихильників телеканал Paramount Comedy підібрав ТОП-20 серій та розпочав голосування на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, за допомогою якого глядачі можуть самостійно визначити порядок, у якому вони хотіли б переглядати епізоди запропонованих серіалів.

«Наша аудиторія у соцмережах  не припиняє дивувати своєю активністю і відданістю. І це зігріває душу, як гарячий шоколад на Різдвяному ярмарку :)  Тож напередодні  Нового Року ми  насмілилися зробити сюрприз у відповідь. Лише 31 грудня наші  супер глядачі зможуть   буквально вирішити долю каналу і сформувати святкову програму на свій смак і розсуд! Ось така новорічна магія від Paramount Сomedy», – прокоментувала Оксана Петришин, генеральний продюсер телеканалу Paramount Comedy. 

«Теорія великого вибуху» - це культовий гумористичний серіал про чотирьох друзів-ботанів-науковців. Герої схиблені на фізиці, дослідженнях і винаходах, полюбляють фантастичні фільми і комікси, але їх звичний ритм життя змінюється, коли до сусідньої квартири заселяється приваблива білявка на ім’я Пенні.

«Юний Шелдон» - спіноф серіалу «Теорія великого вибуху», який описує дитинство головного герою серіалу – Шелдона Купера. Обдарований і здібний хлопчина, який в 11 років вступає до Техаського університету, а в чотирнадцять - закінчує його з відзнакою, і одночасно проводить свої власні «геніальні» відкриття, через які він іноді опиняється у лікарні!

«Голдберги» - душевний ситком про єврейську родину Голдбергів, що живуть в Америці у вісімдесятих. У сімейці, яку знає вся околиця, лише молодшого з дітей - одинадцятирічного Адама, можна назвати нормальним – він мріє стати режисером і знімає на камеру все, що відбувається в галасливому будинку.

«Труднощі асиміляції» - атмосферний серіал про непросте життя тайванської родини у Сполучених Штатах у дев’яності. Справжні життєві випробування, труднощі асиміляції та бажання зберегти свою культуру – ось що чекає на молоде подружжя Луїса і Джессіки, які марять Америкою й американською мрією.

«Просто нема слів» - серіал, у якому складні питання подаються легко, та який вчить, що  в будь-якій, навіть трагічній або безвихідній ситуації необхідно залишатися оптимістами і життєрадісними людьми. Головна героїня серіалу, мати трьох дітей, у одного з яких дитячий церебральний параліч, відважно бореться із усіма складнощами, які випадають на її долю. І робить це дуже надихаюче.

«Мамця» - яскравий та смішний серіал про звичайні проблеми звичайних людей та те, як вони їх намагаються вирішувати. Роман із керівником, стосунки із колишнім чоловіком, виховання дітей та величезне бажання позбутись шкідливої звички – це все про життя Крісті Планкетт. 

Нагадаємо, що влітку телеканал Paramount Comedy запустив власний сайт, який інформує глядачів про нові випуски популярних серіалів. Також, на офіційному інтернет-ресурсі розміщені описи, телепрограма та анонси, завдяки яким глядачі можуть планувати перегляд епізодів улюблених серіалів. Завітайте на сайт телеканалу аби дізнатись більше: https://paramountcomedy.com.ua/

Читайте також