НовиниНовини3 березня 2020

Телеканали ТЕТ і 2+2 групи 1+1 media розпочали мовлення в HD-якості

У продовження реалізації стратегії 1+1 media щодо розширення портфоліо телеканалів та покращення контенту власного виробництва, сьогодні, 3 березня 2020 року, група запустила HD-версії телеканалів 2+2 та ТЕТ. Вони вже доступні для перегляду на VOD-платформі 1+1 video та на платформі платного телебачення «Київстар ТБ».

Такі дії групи мають на меті забезпечити глядачів доступом до перегляду їхніх улюблених телевізійних продуктів у HD-якості. Також це повинно стати додатковим стимулом для вкладу вітчизняних мовників та провайдерів у розбудову ринку платного телебачення та максимального задоволення потреб абонентів у якісному контенті. Наразі для партнерів 1+1 media, які дотримуються принципів ведення чесного бізнесу і своєчасно виконують домовленості, група пропонує можливість транслювати ці канали у їхніх мережах без сплати додаткового роялті.

«Перехід на HD — це логічний крок у виведенні українського телебачення на вищий рівень, а тому ми продовжуємо поступово переводити канали групи в Full HD. Наступний на черзі — дитячий канал ПЛЮПЛЮС, запуск HD-версії якого запланований на друге півріччя. Переконаний, що глядачі належно оцінять нову більш якісну картинку», — прокоментував генеральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук.

2+2 — загальнонаціональний інформаційно-розважальний телеканал, який виходить в ефір з 2010 року. За час свого існування телеканал здобув прихильність великої кількості глядачів завдяки якісній добірці художніх фільмів, серіалів зарубіжного та власного виробництва, новинам, тематичним інформаційним програмам, розважально-пізнавальним проектам та трансляціям футбольних матчів. Телеканал 2+2 постійно збільшує обсяги власного виробництва. За останні кілька років було знято більше 15-ти гостросюжетних детективних серіалів. Вже з успіхом відбулись прем’єри серіалів «Одинак», «Ментівські війни. Одеса», «Ментівські війни. Київ», «Стоматолог», чотири сезони серіалу «Опер за викликом», «Звонар», а також продовження культової саги «Ментівські війни. Харків-2», серіали «Брати по крові», «Відплата» та «Карпатський Рейнджер».

ТЕТ — головний розважальний телеканал України, який створює власні проекти та тішить глядачів глядачів із 1992 року, а з 2009 — у складі групи 1+1 media. За результатами щорічних вимірювань канал стабільно входить до ТОП-10 найрейтинговіших українських каналів та каналів з найбільшою добовою часткою. Серед найпопулярніших проектів каналу — ситкоми «Одного разу під Полтавою», «Танька і Володька», скетчкоми «Країна У», «Сімейка У», «Казки У» та «Готель «Галіція», серіали «Вечірка» та «Нове життя Василини Павлівни», реаліті-шоу «СуперЖінка», «Богиня шопінгу», «4 Весілля» та «Панянка-Селянка» та інші.

Читайте також