НовиниНовини3 грудня 2019

Три проєкти 1+1 media увійшли до фіналу Effie Awards Ukraine 2019

Так, за звання найбільш успішних кампаній у сфері маркетингових комунікацій української індустрії від холдингу претендують соціальна ініціатива #забутипровік, кампанія з просування бренду «Світ чекає на відкриття» каналу ПЛЮСПЛЮС та благодійна космічна місія «Промінь мрій».

За лідерство у категорії «Кросс-медійний сторітелінг» змагатиметься проєкт 1+1 media – #забутипровік – масштабна соціальна ініціатива, мета якої зруйнувати стереотипи про те, що вік має значення і що люди поважних років не здатні генерувати потужні ідеї, розпочинати власну справу та освоювати нові навички. Команда проєкту прагне надихнути українців знайти чи повернути віру в себе та свої ідеї, адже переконана, що рік народження не грає абсолютно жодної ролі, коли йдеться про амбіції, цілі, досягнення чи мрії. Нещодавно проєкт здобув перемогу в одній з основних категорій «Change Communications» премії European Excellence Awards 2019, де були відзначені кращі європейські PR-кейси року.

Кампанія з просування бренду «Світ чекає на відкриття» каналу «ПЛЮСПЛЮС», стала фіналістом номінації «Брендований контент та послуга». Зокрема, мультсеріал власного виробництва анімаційного продакшну каналу, інтеграція в освітній процес та GR-комунікації, а також запуск лінійки ліцензованої продукції сприяють тому, щоб у легкій та зрозумілій формі діти могли дізнатися щось нове і цікаве про світ та предмети, які оточують нас у повсякденному житті. Просуваючи бренд, кампанія популяризує соціально-мотиваційну складову, показуючи маленьким українцям, що кожен із них може стати винахідником, якщо матиме бажання та наполегливість.

До категорії «Соціальна реклама та благодійність» увійшов арт-марафон #МояДитячаМрія, що надихнув мільйони дітей мріяти без меж та зібрав понад 100 000 малюнків дитячих мрій з усієї України, які були відправлені в космос у межах благодійної космічної місії – «Промінь мрій», організованої благодійним проєктом «Здійсни мрію»

Нагадаємо, що премія Effie нагороджує найуспішніші рекламні кампанії, що проводяться на українському ринку, підтримує і сприяє підвищенню ролі реклами, ефективному і результативному використанню маркетингових ресурсів.

Переможців буде оголошено 13 грудня у Києві.

Читайте також