НовиниНовини7 грудня 2020

Українські зірки озвучили мультсеріал BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ

Україна, Київ — 4 грудня 2020 року. Уперше в історії української анімації до озвучення дитячого мультсеріалу долучилися зірки. Український артист, продюсер та шоумен Потап та актриса й телеведуча Олена Кравець озвучили ЗаЙцебатьків в проєкті BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ. Також одного з ЗаЙцедрузів у мультсеріалі озвучив син Потапа — Андрій Потапенко.

Коментар Потапа: «Мені не треба було нічого грати у житті я саме такий Тато Зай: дуже веселий, відкритий, енергійний супертато, який завжди радий за своїх дітей. До речі, мій син Андрій теж брав участь в озвучці цього мультсеріалу, чим я дуже пишаюсь!».

Коментар Андрія Потапенка: «Я радий приєднатися до батька в цьому проєкті. Мій герой — дуже веселий ЗаЙцедруг, як і я! Із задоволенням буду дивитись мультсеріал на ПЛЮСПЛЮС».

Коментар Олени Кравець: «Мої молодші діти за віком такі ж, як і головні герої  Боп і Бу. Вони з такою ж цікавістю пізнають навколишній світ, знайомляться з новими друзями і ставлять багато запитань. Тож мені було дуже легко відчути себе мамою Хоробрих Зайців. Впевнена, що мої малюки стануть справжніми фанам BRAVE BUNNIES. Адже мультсеріал динамічний, веселий, з сюжетом та ситуаціями, що дуже близькі та зрозумілі дітям-дошкільнятам».

Ольга Черепанова, авторка ідеї та креативна продюсерка Glowberry коментує:

«У нас не було жодних сумнівів при виборі Олени та Потапа для озвучення батьків Хоробрих Зайців. Адже вони дуже гармонійні  в образі наших героїв. Потап такий же креативний, веселий та винахідливий, як Тато Зай, Олена — така ж позитивна, сучасна і турботлива, як Мама Зая. Ми надзвичайно щасливі, що українські зірки із задоволенням беруть участь у створенні якісного дитячого контенту!»

Україно-іспанський мультсеріал для дошкільнят BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ розповідає про пригоди допитливих та сміливих Зайців, які вирушають у Велику подорож, щоб пізнати різноманітний світ і зустріти нових друзів. Особливість серіалу в тому, щоб у веселій игровій формі допомогти дітям у першому досвіді соціалізації, навчити лояльно приймати відмінності інших та бути сміливими в дослідженні навколишнього світу. Мультсеріал транслюватиметься щодня на телеканалі ПЛЮСПЛЮС, починаючи з 5 грудня. Ще до світової прем’єри BRAVE BUNNIES став фіналистом пітчингу міжнародного анімаційного фестивалю Cartoon Forum 2018. У найближчі півроку прем’єра мультсеріалу відбудеться на телеканалах Італії, Німеччині, Великої Британії, Фінляндії та Ізраїлю.

BRAVE BUNNIES/ХОРОБРІ ЗАЙЦІ — оригінальний мультсеріал для дошкільнят, створений за авторською ідеєю креативної продюсерки  Glowberry Ольги Черепанової та у ко-продукції з анімаційною студією Anima (Іспанія). Візуальний стиль розробила відома українська ілюстраторка Анна Сарвіра. Головний режисер — Тім Ференбах (Велика Британія), головний сценарист — Джон Ван Брюгген (Канада). Світовим дистрибутором мультсеріалу є оскароносна анімаційна студія  Aardman Animations.

Glowberry — український креативний продакшен, що створює високоякісний контент 360 для дітей та сімей у всьому світі. Анімаційні проєкти професійної команди креаторів стали фіналістами пітчингів таких міжнародних анімаційних фестивалів, як Cartoon Forum, Animation Production Day, Cartoon 360, Annecy International Animated Film Festival (MIFA), Ottawa International Animation Festival, The Financing Forum for Kids Content.

ПЛЮСПЛЮС — анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. ПЛЮСПЛЮС — це продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, улюблені Disney, Nickelodeon, а також розвиваючі та пізнавальні мультфільми.

Читайте також